Indian V4 je tady!
Novinka Indian V4 je tady!

Indian V4 je tady!

Redakce

Redakce

46

INDIAN, váš nejoblíbenější herní pořad české a slovenské scény, přináší nové, přehlednější a jednotnější stránky. Co od nich můžete čekat a jak se orientovat?

Reklama

Dlouho jsme vám slibovali nový web, který měl mít označení V3. Připravovali jsme spoustu komunitních funkcí, blogy, uživatelské galerie, karty her a další super vymoženosti. Pak jsme se ale spojili se Zingem a na web už nezbyl čas. Chvíli jsme počkali a nyní konečně otevíráme verzi V4, na kterou jste tak netrpělivě pár posledních dní čekali. Ale nenechte se zmást, nadále budeme vylepšovat a přidávat další funkce. Co vás dnes čeká nového?

V první řadě je to fakt, že jsme se zaměřili na video obsah a zrušili magazín. Nemělo smysl nadále psát novinky, když tu máme Zing, který se aktualizuje téměř neustále. Samozřejmě si ale uvědomujeme, že Indian tu byl dřív a abyste se cítili jako doma, máme pro vás připraveny speciální Indiánské profily. Stačí být přihlášen, přejít na stránky Indiana a klepnout na tlačítko Profil, čímž se zapojíte do naší komunity. Máme pro vás připraven i speciální dárek v podobě plné hry zdarma!

Nově také přichází sbírání různých achievmentů a speciálních komunitních ocenění, které budou udělovat buď moderátoři, nebo některé se přidělují automaticky. Velikou změnou jsou nyní herní karty, kde u každé hry soustředíme všechna videa, která se na našich stránkách objevila a zároveň se dozvíte zevrubné informace o hře a ihned vidíte udělené hodnocení, aniž byste museli rozklikávat recenzi nebo celý díl.

Doufáme, že se vám nové stránky líbí a ihned se zapojíte do naší komunity tím, že si založíte profil. Těšíme se na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama