Indian začíná od 4.4. na televizi Metropol
Novinka Indian začíná od 4.4. na televizi Metropol

Indian začíná od 4.4. na televizi Metropol

Redakce

Redakce

43

Od středy 4. dubna oficiálně začíná vysílání nové série Indiana na pražské televizi Metropol. Spolu s tím přichází hned dobré a zároveň trochu špatně stravitelné zprávy pro komunitu Zingu. Indian se však posouvá na zcela novou hranici!

Reklama

Tentokrát si dovolím napsat tuto novinku zcela neformálně za celý tým Indian. Chtěl bych v první řadě poděkovat společnosti Xzone s.r.o. která nás poslední rok natolik podpořila ve všech směrech - včetně serverového zázemí, že jsme měli čas vypracovat si cestu k dnešnímu dni. Zároveň bych rád poděkoval našim věrným divákům zde na serveru Zing.cz a rovněž tak komunitě kolem Indiana. Právě díky Vám se dostáváme na nový level. Od 4.4. nám začíná neuvěřitelný maraton a zároveň pro Vás zcela nový formát Indiana od kterého si osobně slibuji obrovský skok kupředu.

Jak tedy bude vypadat nový Indian? Podívejte se na díl s Coraabii. To byl testovací formát, který se televizi Metropol líbil a který ve finále prošel dlouhým výběrovým řízením. Každý týden budeme mít 30 minut na to vám přinést co nejvíce žhavých informací z celé herní scény. Chceme najet na systém exkluzivních recenzí a reportáží či rozhovorů. Každý týden uvidíte 3 recenze, které hned po skončení pořadu budou v HD verzi dostupné zde na Zing.cz!

Kdo nechytá televizi Metropol. Nemusí šílet! Jako vždy pro premiéru máme nachystaný živý stream na našem webu zde. Takže o nic nepřijdete.

Celý tým Indiana si dal moc záležet na pilotním díle. Doufáme, že se vám bude líbit a že mu dáte šanci. V prvním díle televize Metropol uvidíte recenze na Mass Effect 3, Shank 2 a konečně také na The Darkness 2. Navíc jsme se vypravili do slovenského studia Floating Minds, kde jsme vyzpovídali tvůrce hry Tunnelers!

Na spousty Vašich otázek k vysílání jsme se již snažili odpovědět v článku zde. Pokud máte k přechodu na televizi jakékoliv dotazy, neváhejte nám tam napsat do komentářů - odpovíme na vše!

Vaše názory na nové díly Indiana s námi můžete probrat v online vysílání televize Metropol už dnes od 21:00 v pořadu Pražení. S Geluem tam jdeme představit Zing.cz a herní pořad Indian. A zároveň budeme diskutovat o tom, jak se liší například produkce. Pokud nechytáte televizi Metropol, bude dostupné živé vysílání na našem webu.

Díky všem za podporu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama