inFamous: Second Son se obejde bez multiplayeru
Infamous: Second Son Novinka inFamous: Second Son se obejde bez multiplayeru

inFamous: Second Son se obejde bez multiplayeru

Michal Burian

Michal Burian

6

Půjde čistě o singleplayerovou záležitost, kde na vás kromě příběhové linky čekají i vedlejší mise a nejrůznější aktivity.

Reklama

Pokud bedlivě sledujete každé šustnutí ohledně očekávaného inFamous: Second Son, tak vám určitě neunikly spekulace o tom, zda hra bude mít multiplayer nebo nikoliv. V posledních dnes toho bylo už hodně a Sucker Punch se rozhodli vše vyjasnit.

Ředitel studia Ken Schramm při Taipei Game Show uvedl, že inFamous: Second Son se obejde bez multiplayeru. Informace na oficiální japonské PlayStation stránce se podle jeho slov objevila chybně. Půjde tak čistě o hru pro jednoho hráče, což určitě potěšilo fanoušky, kteří se obávali, že by kvůli hře více hráčů mohl utrpět singleplayer.

V kůži nového hrdiny - Delsina Rowea - na vás čeká příběhová část, kde nebudou chybět ani vedlejší mise a různé aktivity. Některá rozhodnutí dokonce budou mít vliv na další průběh.

Delsin na rozdíl od Colea McGratha nedisponuje elektřinou, nýbrž kouřem. Vše se odehrává sedm let po událostech z druhého inFamous. Kvůli tomu v Seattlu vznikl úřad proti „bio-teroristům“ DUP (Department of Unified Protection), který chce pochytat všechny lidi s nadpřirozenými schopnostmi. Jedním z nich je i Delsin, kterému je 24 let a nijak nevystupuje z řady. Až během záchrany cestujících z ohořelého vraku autobusu zjistí, že dokáže ovládat kouř a dokonce se v něj měnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama