Interaktivní trailer na Until Dawn
Until Dawn Novinka Interaktivní trailer na Until Dawn

Interaktivní trailer na Until Dawn

Michal Burian

Michal Burian

10

Rozhodněte o osudu hrdinky nadcházejícího hororu Until Dawn v interaktivním traileru. Jak se má vystrašená dívka zachovat?

Reklama

Napište nám do komentářů, jak dopadla vaše volba. Já jsem na prvním pokus nebyl úspěšný. Recenzi hry očekávejte na Zingu již 24. srpna v odpoledních hodinách.

Until Dawn je nová hororová adventura, kde záleží na vašich rozhodnutích. Osm přátel. Jedna noc. Vrah na útěku. Kdo přežije až do úsvitu? Záleží pouze na vás, kdo z hrdinů přežije a jak se děj hry bude odvíjet. Připravte se ovšem, že to bude drsné.

Při výletě na odlehlou chatu uvízne osm kamarádů v horách, kvůli hrozivým událostem začínají tušit, že nejsou sami... Ve skupině panuje velké napětí, všichni jsou vyděšeni k smrti. Je na vás, abyste se v kůži každého z nich pokusili najít stopy k identifikaci vraha. Díky sofistikovanému systému motýlího efektu musíte rozhodovat o životě a smrti každé z postav, takže vše, co uděláte, drasticky ovlivní příběh a osud každé postavy.

Z hereckých výkonů vám bude běhat mráz po zádech. Ujmou se jich totiž známá hollywoodská jména jako Hayden Panettiere a další. Díky filmové kameře si budete opravdu připadat jako ve filmu, který můžete ovlivnit svými rozhodnutími.

Until Dawn vychází 26. srpna 2015 na konzoli PlayStation 4. Hru předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz Extended edici nebo v edici se steelbookem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama