Isonzo je nová akce od autorů Verdunu
Isonzo Novinka Isonzo je nová akce od autorů Verdunu

Isonzo je nová akce od autorů Verdunu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Opět se podíváme na bojiště první světové války.

Reklama

Autoři multiplayerových akcí Verdun (recenze) a Tannenberg ze studií BlackMill a M2H představili novou hru. Po vzoru předchozích dvou titulů nás čekají bojiště první světové války.

Chystaná novinka nese název Isonzo a vezme nás na italskou frontu. Vývojáři tak po západní frontě ve Verdunu a východní frontě v Tannenbergu ukážou další významnou bojovou linii první světové války.

Autoři slibují, že budou klást důraz na historickou přesnost. Dočkat bychom se měli autentického prostředí, zbraní, uniforem i vojenské techniky. Po zkušenostech s Verdunem a Tannenbergem jim v tomto směru nemáme důvod nevěřit.

Název Isonzo hra nese po stejnojmenné řece (v češtině známé jako Soča) a sérii bitev, které se v této hornaté oblasti severní Itálie odehrály. Primárně zde proti sobě bojovaly jednotky Itálie a Rakouska-Uherska. Svůj podíl zde ale sehrály i jiné národy.

Těšit se můžete na nový režim Offensive, který má na naše obrazovky přenést specifické vlastnosti a taktiku boje v Alpách. Isonzo vyjde v průběhu letošního roku na PC. Kartu hry s podrobným popisem naleznete na Steamu. V plánu jsou i verze pro konzole. Ty však podle zvyklostí studia očekáváme o něco později.

Pokud se chcete do zákopů první světové války vydat již nyní, tak stačí zamířit na Steam, kde je aktuálně s 50% slevu k dispozici Verdun i Tannenberg.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama