Jak je to s PC demoverzí Bulletstorm?
Bulletstorm Novinka Jak je to s PC demoverzí Bulletstorm?

Jak je to s PC demoverzí Bulletstorm?

Michal Burian

Michal Burian

17

PR manažer Epic Games byl tak hodný a odpověděl fanouškům na otázky týkající se počítačové demoverze Bulletstorm. Dočkáme se ji nebo opět ostrouháme?

Reklama

U společnosti Electronic Arts je poslední dobou zvykem, že počítačové demoverze očekávaných her jdou stranou. Za vše mluví závodní arkáda Need for Speed: Hot Pursuit nebo očekávané hororové pokračování Dead Space, u těchto dvou her jsme se dema ve verzi pro počítače bohužel nedočkali.

Spousta hráčů se po oznámení demoverze Bulletstorm začala ptát, zda vyjde také PC verze, protože ji opět oficiální tisková zpráva nezmiňuje. Dnes na tuto otázku odpověděl PR manažer Epic Games, bohužel negativně:

"V tuto chvíli neexistující žádné plány PC demoverze Bulletstorm." Je to určitě škoda a dost smutné, když vezmeme v potaz, že Epic Games a People Can Fly začínali jako vývojáři hardcore her pro PC.

Závěrem dodejme, že konzolové demoverze budou na PlayStation Network a Xbox Live dostupné 25. ledna aktuálního kalendářního roku a mají za úkol ukázat, jak to na planetě Stygia vlastně chodí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama