Jak v zahraničí hodnotí Battlefield 4?
Battlefield 4 Novinka Jak v zahraničí hodnotí Battlefield 4?

Jak v zahraničí hodnotí Battlefield 4?

Michal Burian

Michal Burian

75

Někde padají devítky, jinde jen sedmičky. Může za to krátká kampaň, která vám zabere kolem pěti až šesti hodin. Je ale lepší než v případě třetího dílu <strong>+ ukázky z next-gen verzí</strong>.

Reklama

V Severní Americe dnes vychází očekávaná válečná střílečka Battlefield 4 od švédského studia DICE a vydavatelské společnosti Electronic Arts. My bohužel hru ještě k dispozici od české EA nemáme, a tak se alespoň podíváme na zahraniční recenze, kde hra získala velmi dobré známky.

Mnoho hráčů jistě zajímá samotná kampaň pro jednoho hráče, i když co si budeme povídat, Battlefield 4 je především multiplayerovou hrou. Každopádně singleplayer BF4 proběhnete za nějakých pět až šest hodin a podle zahraničních redaktorů je příběhová část mnohem lepší než v případě třetího dílu. Pochopitelně nechybí spousta explozí a strhujících scén.

CVG hodnotilo Battlefield 4 známkou 9/10 s tím, že se jim hodně zamlouvá design map a podle nich jde o nejlepší týmovou střílečku všech dob. Pochopení nenašli v krátké a nesmyslně vyprávěné kampani a nelíbí se jim některé nepříjemné body pro respawn.

GameSpot dal 8/10. Své hodnocení vysvětlil krásnými velkými mapami a destrukcí. Mínus dal kampani, která opět zaostává. Podle Videogamer (9/10) jde o nejlepší multiplayerovou hru, kterou kdy hráli. Velmi dobře vypadá především na konzoli PlayStation 4. Hodně podle nich zklamala funkce Levolution, jež by mohla být lépe využita na některých mapách, stejně tak je podle nich trochu nudný Commander mód a opět slabá singleplayerová část.

Polygon je na tom podobně, dal 7,5/10. Battlefield 4 podle nich zachraňuje důraz na týmové multiplayerové bitvy. Joystiq pak hodnotil 4,5/5, britský Eurogamer 8/10 a Shacknews 7/10. IGN pak nešetřilo chválou na dynamickém prostředí, neuvěřitelným designu map a Commander režimu. Za to se jim nelíbil průměrný singleplayer. I kvůli tomu BF4 dostalo 8,5/10, což je i tak skvělé hodnocení.

Níže ještě ukázky z PlayStation 4 a Xbox One verzí + nějaké to porovnání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama