Jízdní řád konferencí na E3 2019
Speciály Článek Jízdní řád konferencí na E3 2019

Jízdní řád konferencí na E3 2019

Michal Burian

Michal Burian

41
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tentokrát bez Sony, ale za to s nabitým programem Microsoftu, Ubisoftu nebo Square Enix. Co nás letos čeká?

Reklama

Jako každý rok vám přinášíme souhrn s programem tiskových konferencí jednotlivých společností v rámci největšího herního svátku na světě. E3 buší na dveře, každý den se objevují nové úniky a my zvědavě očekáváme, co vše nám vydavatelé a vývojáři předvedou letos v Los Angeles. Microsoft má velmi nabitý program, zatímco Electronic Arts vsadila netradičně na streamy ze svých her a Sony kupodivu E3 kompletně vynechá a bude nás o svých exkluzivitách pro PlayStation 4 informovat jindy. No a Ubisoftu, tomu tradičně předčasně unikají informace…

  • Electronic Arts - 8. června, 18:30
  • Microsoft - 9. června, 22:00
  • Bethesda - 10. června, 2:30
  • Devolver Digital - 10. června, 4:00
  • PC Gaming Show - 10. června, 19:00
  • Ubisoft - 10. června, 22:00
  • Square Enix - 11. června, 3:00
  • Nintendo - 11. června, 18:00
Všechny tiskové konference budete moci sledovat živě na Zing.cz.

Electronic Arts

  • Datum: 8. června, 18:30

Společnost Electronic Arts v Los Angeles před začátkem E3 opět uspořádá své již tradiční EA Play. Tentokrát ale nenabídne svým fanouškům tiskovou konferencí, nýbrž několik streamů. Každý živý přenos bude zaměřen na konkrétní hru. Bohužel se nebude mluvit o nových Need for Speed, dalších Plants vs. Zombies a dokonce ani o novinkách pro Anthem. Přesto NFS a nové PvZ v letošním roce vyjdou.

  • 18:30 – Star Wars Jedi: Fallen Order
  • 19:00 – Apex Legends (druhá sezóna)
  • 19:30 – Battlefield V (nové rozšíření)
  • 20:00 – FIFA 20
  • 20:30 – Madden NFL 20
  • 21:00 – The Sims 4 (nové rozšíření).

Microsoft

  • Datum: 9. června, 22:00

Microsoft má letos volné ruce a ideální šanci představit vše, co může. Sony totiž letos E3 vynechá, čehož bude chtít americká společnost jistě využít. Je dost pravděpodobné, že se bude mluvit o nové generaci Xboxu. Co ale očekáváme, tak jsou nové ukázky z Gears 5, Halo Infinite a plošinovky Ori and the Will of the Wisps.

Co by rozhodně nepřekvapilo jsou alespoň náznaky projektů, na nichž pracují studia jako inXile (tvůrci Wasteland 2), Obsidian (The Outer Worlds), Ninja Theory (Hellblade), Playground Games (Forza Horizon), Turn 10 Studios (Forza Motorsport), Mojang (Minecraft), Rare (Sea of Thieves), Undead Labs (State of Decay) nebo úplně nové studio The Initiative, kde pracuje bývalý šéf vývoje Tomb Raider se zkušenými lidmi (autoři God of War, Uncharted…) na zbrusu nové hře.

Celkem má Microsoft ukázat 14 first-party titulů a jistojistě se bude mluvit i o hrách třetích stran, například o Cyberpunku 2077 od CD Projektu RED.

Bethesda

  • Datum: 10. června, 2:30

Bethesda zaměří svou tiskovou konferenci na Doom Eternal. Čas se ale jistě najde i na Wolfenstein: Youngblood, mobilní The Elder Scrolls: Blades, plánovaná rozšíření pro Fallout 76 nebo na něco nového, mluví se o The Evil Within 3, což by jistě potěšilo fanoušky hororu. Na druhou stranu je jisté, že se neukáže The Elder Scrolls 6 a Starfield

Devolver Digital

  • Datum: 10. června, 4:00

Od Devolver Digital můžeme očekávat další praštěnou tiskovku, která nás nad ránem možná pořádně probere se svým specifickým humorem. Konečně by mohl přijít na řadu Serious Sam 4: Planet Badass.

PC Gaming Show

  • Datum: 10. června, 19:00

Letošní PC Gaming Show sponzoruje Epic Games, který má odhalit řadu dalších exkluzivit pro svůj obchod. PC Gaming Show se zúčastní studia Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic a Tripwire Interactive.

Ubisoft

  • Datum: 10. června, 22:00

Ubisoft má dlouhodobě problémy udržet tajemství a spoustu informací nám vykecají úniky předčasně. Přesto ale u Ubisoftu víme pouze o Watch Dogs Legion, Ghost Recon Breakpoint a o rozšíření pro stávající tituly jako je Rainbow Six Siege, For Honor a The Crew 2. Co by potěšilo, tak je rozhodně oznámení návratu Splinter Cella se Samem Fisherem, nový Rayman nebo pokračování Switch exkluzivity Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Ze seznamu si můžeme vyškrtnout Beyond Good and Evil 2 a pirátské Skull a Bones. Druhá jmenovaná hra byla odložena a dorazí nejdříve v dubnu 2020. Beyond očekáváme ještě později.

Square Enix

  • Datum: 11. června, 3:00

Určitě semnou bude dost lidí souhlasit, že chceme vidět Marvel's Avengers od Crystal Dynamics, stejně tak Dying Light 2 od polského Techlandu. Poté by mohlo dojít na novou epizodu Life is Strange 2, dodatek pro Kingdom Hearts 3 a Dragon Quest Builders 2. Zapomenout nemůžeme ani na tajemný projekt Outriders, jenž je nejspíš střílečkou od People Can Fly, kteří stojí za poměrně oblíbenou hrou Bulletstorm z roku 2011.

Nintendo

  • Datum: 11. června, 18:00

Nintendo původně v seznamu být nemělo, nemá totiž tradiční tiskovou konferenci. Místo ní bude vysílat nový díl pořadu Nintendo Direct, kde se pravděpodobně dozvíme novinky o Animal Crossing a Pokémon Sword a Shield.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama