JP scéna: Granblue Fantasy: Versus nebo Azure Striker Gunvolt
Novinka JP scéna: Granblue Fantasy: Versus nebo Azure Striker Gunvolt

JP scéna: Granblue Fantasy: Versus nebo Azure Striker Gunvolt

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Dále se můžete těšit na LoveR Kiss, Death end re;Quest 2 a vizuální romány.

Reklama

Azure Striker Gunvolt: Striker Pack

Dnes začneme bez velkých úvodů oznámením společnost Inti Creates, která vydá v Japonsku 23. dubna PlayStation 4 verzi Azure Striker Gunvolt: Striker Pack. Tato verze bude k dispozici fyzicky i digitálně a za předobjednávku získáte originální krabičku s novou ilustrací.

Krabicové vydání na západě ještě musí být ještě potvrzeno, ale Inti Creates již na Twitteru prohlásili že: "Pracujeme na tom, ale zatím není nic jasně vtesáno do kamene. Až budeme mít potvrzenou jasnou odpověď, vydáme další oficiální oznámení."

Azure Striker Gunvolt: Striker Pack obsahuje hry Azure Striker Gunvolt z roku 2014, dále pokračování z roku 2016 Azure Striker Gunvolt 2 s vylepšením v podobě snímkové frekvence (60 FPS), vylepšeným uživatelským rozhraním a dalšími drobnostmi. Kolekce byla poprvé vydána pro 3DS v srpnu 2016 a poté na Switchi v srpnu 2017.


Granblue Fantasy: Versus

Granblue Fantasy: Versus nakonec bude podle Xseed Games vydána v Severní Americe pro PlayStation 4 už 3. března. V Japonsku bude tato bojovka od Arc System Works uvolněna již 6. února a v Evropě je vydání plánováno na první kvartál 2020.

Hra bude v Americe k dispozici v několika variantách. Deluxe Pack ($99,99) obsahující kód na Granblue Fantasy, soundtrack, artbook, Character Pass, PS4 téma a kolekci avatarů, Exclusive Illustration LE Box, Color Pack a Exclusive Illustration PS4 Theme. Dále edice Character Pass Set ($79,99) Granblue Fantasy Mobile, Character Pass, PS4 téma a kolekci avatarů a Color Pack.

Physical Premium Edition ($79,99) nabídne obsah Deluxe Packu bez Exclusive Illustration PS4 Theme a Digital Standard Edition a Physical Standard Edition ($59,99) bude obsahovat pouze kód na stáhnutí hry.

Granblue Fantasy: Versus bude také obsahovat RPG režim, který obsahuje zcela nový příběh, vyprávěný prostřednictvím kreslených cutscén. Díky tomuto přídavku se silnou RPG akcí, se hráči postaví několika vlnám nepřátel anebo impozantním Primal Beasts. Vše můžete zkusit sólo nebo v lokální či online kooperaci. Při tomto přídavku budete moci vyvíjet své bojovníky a upgradovat své postavy a zbraně v promyšleném systému, který všichni fanoušci série lehce pochopí.

Záhadná postava s kapucí (a.k.a Chaos Bringer), která byla představená v populární sérii soutěží "What Makes the Sky Blue na Granblue Fantasy Fes 2019, bude finálním bossem tohoto RPG režimu. Jeho skutečné jméno ale bude odhaleno až ve hře.

A dále, Chaos Bringer se jako hratelná postava odemkne až po dokončením RPG režimu nebo zakoupením první DLC sezóny, která bude také obsahovat tyto hratelné postavy: Narmaya, Soriz, Djeeta a další pátou postavu.


LoveR Kiss

Kadokawa Games vydali nový trailer ke speciální simulaci zamilovávání se jménem LoveR Kiss, který prezentuje Floaty Gravity Dance od Romi Nakazy. Jde o jednu za vašich sedmi romantických objektů zájmu, které bude obsahovat Switch verze hry.

LoveR Kiss má vyjít na PlayStationu 4 a Switchi 27. února.


Fureraba: Friend to Lover

Vydavatel NekoNyan přináší romantický vizuální román Fureraba: Friend to Lover od studia SMEE na konzoli Switch. Datum vydání ještě ale nebylo oznámeno.

Switch verze vyjde ale společně s PC verzí hry Fureraba: Friend to Lover Complete Edition, která obsahuje další stahovatelný obsah pro původní PS Vita port hry. Fureraba: Friend to Lover vyšla poprvé v Japonsku pro PC v září 2013, následovaná PS Vita verzí v březnu 2015 s dalším dodatečným obsahem. Verze pro PC vyšla poprvé v angličtině v březnu 2018.

Jak Switch verze hry, tak verze Fureraba: Friend to Lover Complete Edition pro PC, budou společně vydány na západě.


Death end re;Quest 2

Teď se trochu oprostíme od informací spojených se západem a vrhneme se pouze na Japonsko. I když zrovna v tomto případě bych už informaci o vydání na západě uvítal. Compile Heart totiž vydala nové gameplay video ze hry Death end re, Quest 2, které nám v 17 minutách představí průchod dungeony a následné bitvy.

Vydání hry Death end re; Quest 2 je v Japonsku naplánováno na 13. února pro PlayStation 4.


Aonatsu Line

Vizuální román od studia Giga jménem Aonatsu Line, který byl poprvé vydán v březnu 2019, teď v Japonsku vyjde 23. dubna na PlayStationu 4 a PS Vitě.

Příběh hry se točí kolem Tatsumi a jeho přítelkyň z dětství Miki a Chihiro, se kterými prakticky každý den mluví o tom, co budou dělat během příštích letních prázdnin. Náhodou se ale spřátelí s až přespříliš čestnou ojou-samou Yui, která začala do jejich školy chodit díky výměnném studentskému programu. Také se seznámí Kotonem, který tak nějak nedokázal získat přátele, i když se pokusil mezi spolužáky zapadnout. Nová skupina pěti (snad) přátel tak začala plánovat nezapomenutelnou letní dovolenou, kterou lidé prožijí jen jednou za život.


Touhou Spell Bubble

Dnes se rozloučíme dvojicí videí, který má na svědomí společnost Taito. To totiž vydalo nový trailer a nové hudební video s ukázkou 13 skladem k hudebnímu rytmickému puzzle spin-offu série Touhou Project jménem Touhou Spell Bubble. Ten má prostřednictvím Nintendo eshopu vyjít v Japonsku pro Switch už 6. února.

Zdroj: Inti Creates, XSEED Games, Kadokawa Games, NekoNyan, Compile Heart, Giga, Taito

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama