Kdy vyjde Death Stranding od Hidea Kojimy?
Death Stranding Novinka Kdy vyjde Death Stranding od Hidea Kojimy?

Kdy vyjde Death Stranding od Hidea Kojimy?

Michal Burian

Michal Burian

13

Japonský designér nastínil, kdy můžeme čekat jeho novou hru <strong>+ další detaily</strong>.

Reklama

Death Stranding vyjde do konce roku 2018, odhalil Hideo Kojima na Q&A session v rámci víkendového Tokyo Game Show 2016. Rok vydání z něho přítomní nepáčili snadno, Kojima totiž nejprve řekl, že si Death Stranding zahrajeme před olympiádou v Tokiu. Ta se uskuteční v roce 2020. Poté ale dodal, že hra dorazí dříve, než v jakém roce se odehrává film Akira. Ten diváky zavede do roku 2019.

Zároveň Hideo Kojima vysvětlil, že Death Stranding sice bude zaměřen na kooperativní hraní, ale zároveň přinese singleplayer. Samotný co-op má být jiný druh, takový, který ve hrách ještě nebyl. Co si přesně pod tím představit, to zatím ví snad jen Kojima a jeho tým ve studiu Kojima Productions.

Nebudeme spekulovat. Místo toho se posuneme dál. Došlo totiž k potvrzení ženské protagonistky. Do dnešního dne jsme věděli akorát, že se v Death Stranding objeví herec Norman Reedus. Ten se proslavil hlavně v seriálu The Walking Dead (Živí mrtví). S touto rolí ale nebude mít nic společného.

S hercem se váže ještě jedna informace. Přítomné strašně zajímalo, zda byl Norman Reedus při motion-capture nahý, stejně jako v samotném traileru. Na to Kojima odpověděl: „Ne, měl na sobě spodní prádlo, bohužel.“

Závěrem povídání došlo k potvrzení, že Death Stranding běží na dosud nespecifikovaném licencovaném enginu. Jaký si Kojima vybral? To je zatím tajemství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama