Ken Levine: PC bude vždy na prvním místě pro inovace
BioShock Novinka Ken Levine: PC bude vždy na prvním místě pro inovace

Ken Levine: PC bude vždy na prvním místě pro inovace

Michal Burian

Michal Burian

10

Ken Levine, tvůrce série BioShock, se v rozhovoru pro kolegy z Kotaku rozpovídal o počítačovém hraní a podělil se s námi o svůj názor.

Reklama

Podle Kena Levina bude PC vždy na prvním místě v inovacích, "je to platforma otevřena novým nápadům, které občas nevyjdou, a někdy se z toho stane hit, jako je Steam, některé módy nebo Minecraft," řekl Levin a dodal: "Co je budoucnost PC? Sociální hry? MMO? Freemium hry? To nevím, zato však vím, že PC bude vždy platformou, na níž budou vznikat inovace, PC je totiž místem, kde se rodí skvělé vývojářské týmy a to i ty konzolové. Pokud nevěříte, podívejte se, na PC vznikla série Halo, Mass Effect, Call of Duty… Pakliže chcete být u zrodu inovací, nových her, pak si kupte PC a sledujte, jak jde vývoj dopředu, jak se rodí inovace. Ta věc na vašem stole, to je křišťálová koule!"

PC je podle něj skvělým místem, kde se bez větších limitů může vyřádit každý vývojář, a to i za cenu, že obětuje pouze svůj volný čas.

Sám Levin je hráč tělem i duší. V kanceláři používá PC, a když přijde dom, zkontroluje své oblíbené stránky a zahraje si nějakou hru. V současné době tráví svůj volný čas u Civilization V, Minecraft, Torchlight a v betě Cataclysm.

Pro úplnost dodejme, že další hrou Kena Levina bude BioShock Infinite, který vyjde až v roce 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama