Killing Floor 2 vyjde v Early Access už 21. dubna
Killing Floor 2 Novinka Killing Floor 2 vyjde v Early Access už 21. dubna

Killing Floor 2 vyjde v Early Access už 21. dubna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Vyjde vás na 27 euro a v začátku nabídne tři mapy a čtyři herní třídy. A dokud neskončí Early Access na PC, nebudeme znát datum vydání verze pro PS4.

Reklama

TripWire Interactive, tvůrci Red Orchestry a Killing Floor, dlouho napínali své fanoušky v otázce data vydání Killing Floor 2. Už dlouho víme, že bude k dispozici v Early Access na Steamu a že na sebe nenechá dlouho čekat, ale přesné datum jsme doteď stále nevěděli.

Díky PC Gameru teď už ale víme, že Killing Floor 2 se v Early Access programu objeví už 21. dubna. Ve stejný den bude k dispozici také oficiální soundtrack.

Pokud jde o obsah hry, na samotném začátku budou k dispozici tři mapy, čtyři hratelné třídy a jedenáct typů nepřátel. Jak bude postupovat vývoj ve spolupráci s komunitou, obsah druhého Killing Floor bude samozřejmě narůstat až do doby vydání finální verze.

Podobně jako u všech jiných Early Access titulů platí, že pokud se vám tenhle přístup nelíbí nebo se nechcete nijak podílet na vývoji a hrát rozdělanou verzi hry, není nic jednoduššího než Early Access verzi ignorovat a počkat na finální verzi. Osobně považuji TripWire Interactive za solidní vývojáře, kteří snad Early Access nezneužijí a opravdu ho využijí pro zlepšení hry a ne jako záminku pro poflakování a nikdy nedodržené sliby, což je bohužel na Steamu občas k vidění.

Cena je momentálně stanovená na 27 euro.

Velkou neznámou zůstává verze pro PlayStation 4. Na PS4 není k dispozici žádný Early Access program jako na Steamu a TripWire Interactive na Twitteru prohlásili, že dokud neskončí Early Access na PC, nebudeme mít informace o datu vydání PS4 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama