Knights of Honor II: Sovereign si již brzy zahrajete v češtině
Novinka Knights of Honor II: Sovereign si již brzy zahrajete v češtině

Knights of Honor II: Sovereign si již brzy zahrajete v češtině

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Práce na české lokalizaci by už neměly trvat dlouho.

Reklama

V prosinci loňského roku jsme se dočkali vydání kladně přijaté grand strategie Knights of Honor II: Sovereign. Hra je zasazená do středověké Evropy, kde vás čeká diplomacie i válčení.

Prostřednictvím webu Prekladyher.eu jsme se nově dozvěděli o rozpracované neoficiální české lokalizaci ve formě titulků. Na lokalizaci pracuje překladatel s přezdívkou clementine7, který slibuje, že by dokončení češtiny již nemělo dlouho trvat. Aktuálně je přeloženo 70 % textů.

„Přátelé, společně s mými kamarády pracujeme na češtině do hry Knights of Honor II. Jsme parta kamarádů, která ráda hraje hry v českém jazyce a tak jsme si řekli, proč si neudělat češtinu do této krásné hry! Tato hra je opravdu super, avšak má mnoho textů a pro neznalce anglického jazyka by to mohl být problém. A teď ji rádi pro Vás připravíme. Máme v plánu i další češtiny do her... Jaké, to se však ještě uvidí. Průběžně budeme aktualizovat postup, ale dlouho by to trvat nemělo. Češtinu vytváříme za pomocí naší hlavy, umělé inteligence a našich ručiček. Jak čeština zatím vypadá můžete vidět ve videu, nebo v profilu překladu,“ uvádí autor.

Bližší informace o hře Knights of Honor II: Sovereign vám nabídne naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama