Kombinované zabíjení v Bulletstorm
Bulletstorm Novinka Kombinované zabíjení v Bulletstorm

Kombinované zabíjení v Bulletstorm

Michal Burian

Michal Burian

2

Zvolte elektrický bič, polapte nepřítele a hoďte ho do kaktusu, do nebe nebo ho zastřelte brokovnicí + nová galerie a gameplay záběry.

Reklama

Opět se setkáváme s first-person střílečkou Bulletstorm. Ta se na Tokyo Game Show 2010 podívala s novou demoverzí, která prezentovala něco nového, co jsme doposud neměli možnost vidět ani znát. Hráč měl k dispozici dvě zbraně: Peacemaker Carbine – robustní útočnou pušku a Bouncer, tedy obrovský granátkem, jenž dokáže nadělat pořádnou paseku. Opomenout nemůžeme ani efektivní elektrický bič, s nímž můžete polapit nepřítele a hodit ho do kaktusu, nebe nebo ho jednoduše zastřelit brokovnicí či jinou zbraní.

Bulletstorm dále nabízí PMC gun, což je velmi účinná zbraň, s kterou bez problému zabijete několik nepřátele naráz, což se v určitých situacích hodí a hlavně za to získáte víc důležitých bodů. Ty jsou totiž ve hře nesmírně důležité a celá akce je na nich postavena. Body si namastíte nejvíc kapsu, když budete nepřátelské jednotky zabíjet nějakým efektivním způsobem, kombinací různých zbraní nebo headshotem.

Za speciální body si budete moci vylepšit postavu a zbraně, nebo nakupovat nové zbraně, schopnosti, munici apod. Možnosti vraždění se zdají být podle prvních dojmů opravdu nekonečné a prozatím není žádný důvod, proč se na Bulletstorm netěšit, což vám napoví také nové gameplay záběry a galerie obrázků.

Závěrem jen dodejme, že Bulletstorm je v plánu pro Evropu na 25. února příštího roku, a to pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama