Kompletní edice Blackhole vyjde 15. června
Blackhole Novinka Kompletní edice Blackhole vyjde 15. června

Kompletní edice Blackhole vyjde 15. června

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Edice zahrne nejen všechny DLC balíčky, ale i digitální artbook, soundtrack a další bonusy. Později vyjde také na konzole.

Reklama

Tvůrci povedené plošinovky Blackhole ze studia Fiolasoft ve spolupráci s 1C Company oznámili plánované vydání kompletní edice hry. Té se dočkáme 15. června, a to na Windows, Linux a Mac, samozřejmě prostřednictvím Steamu.

Complete Edition se pochlubí následujícím obsahem:

nejnovější verze Blackhole DLC: Testovací Laboratoř, Tajemství Entity a Challenge Vault přes 130 levelů, společně s 10 novými „Director’s Cut” úrovněmi digitální artbook, soundtrack, vývojářské deníčky, hratelný prototyp, tisknutelné hi-res artworky a další nové bonusy.

Pro majitele všech sběratelských edic bude upgrade na Complete Edition k dispozici zcela zdarma. Nová verze hry v sobě navíc obsahuje řadu grafických, designových a příběhových vylepšení.

Bezplatné DLC Challange Vault, které vyjde společně s kompletní edicí, tedy 15. června, přitom nabídne 15 nových úrovní designovaných pečlivě pro speedrunning. Dále možnost hrát za 8 různých charakterů a nový leaderboard systém měřící váš čas jak pro Challenge Vault, tak pro příběhový mód.

Tím končí vývoj nového obsahu Blackhole, takže nezbývá než zamířit na konzole PS4 a Xbox One a také na Nvidia Shield. Více informací o konzolových verzích se máme dozvědět v následujících týdnech nebo na Gamescomu, kde budou k vidění a k vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama