Blackhole Novinka České studio FiolaSoft představuje hru MATCHO

České studio FiolaSoft představuje hru MATCHO

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podívejte se na úvodní příběhový trailer.

Reklama

Autoři z českého studia FiolaSoft, kteří mají za sebou hry BlackHole a PacIn: Nermessova Pomsta, oficiálně představili svůj chystaný titul MATCHO. O vývoji hry víme již delší dobu, ale k plnohodnotnému oficiálnímu odhalení formou příběhového traileru došlo až nyní.

Vývojáři MATCHO popisují jako unikátní mix akční adventury a střílečky z pohledu první osoby s prvky spoj-tři. Prim budou hrát intenzivní souboje postavené právě na konceptu match-3 střílečky, který se skládá z označování a následného řetězového ničení různě barevných nepřátel.

Nedílnou součástí hratelnosti má být rovněž propracovaný parkourový systém, díky kterému budete moci například běhat po stěnách nebo využívat energetický hák. Kromě frenetické akce se máme těšit rovněž na hádanky a plošinovkové pasáže.

Po příběhové stránce můžete čekat nelineární a humorem nabité vyprávění s několika konci. Ve hře se vžijete do kůže postavy jménem Max, který se musí postavit nezvaným hostům z vesmíru a zároveň pochopit podstatu svých speciálních schopností.

Příběhovému režimu bude sekundovat multiplayer ve formě PvP, PvE a Endless režimu.

MATCHO pohání Unreal Engine a vyjde s plnohodnotným českým dabingem. K vydání by mělo dojít v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Kartu hry již nyní najdete třeba na Steamu.

Jak se vám MATCHO zamlouvá?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama