Koncem měsíce Deadfall Adventures pro PS3
Deadfall Adventures Novinka Koncem měsíce Deadfall Adventures pro PS3

Koncem měsíce Deadfall Adventures pro PS3

Michal Burian

Michal Burian

5

Prý značně vylepšená verze s plně modernizovanou hratelností a grafikou.

Reklama

29. října letošního roku vyjde PlayStation 3 verze rozporuplné first-person střílečky Deadfall Adventures, která v loňském roce dorazila na PC a Xbox 360. V recenzi jsme ji ohodnotili známkou 5/10.

Vydavatel tvrdí, že PS3 verze bude značně vylepšena, dočká se plně modernizované hratelnosti a grafiky, nových lokalit a tajemství k prozkoumání, exkluzivního kooperativního survival módu s dvěma dalšími mapami, novými bossy a dalšími věcmi.

Píše se rok 1938. James Lee Quatermain je muž mnoha talentů, mezi které ale schopnost udržet si peníze rozhodně nepatří. Quatermain není příliš nadšen z toho, že má doprovázet Jennifer Goodwinovou, americkou agentkou a svou bývalou kolegyni, do egyptského chrámového komplexu, odkud mají vyzvednout starobylý artefakt – Srdce Atlantidy. Ani za mák nevěří tomu, že tento artefakt má údajně omlazující účinky, a už vůbec se nestará o to, že po Srdci pátrá i četa Ahnenerbe, nacistický oddíl specializovaný na okultní záležitosti.

Ale život má své metody, jak jednomu změnit perspektivu. Quatermain se brzy ocitne na lovu, který ho zavede do všech koutů světa – od bouřlivých pouští Egypta přes ledové arktické hloubky až do žhavých džunglí v Guatemale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama