Kooperativní RPG Neverwinter potvrzeno
Neverwinter Novinka Kooperativní RPG Neverwinter potvrzeno

Kooperativní RPG Neverwinter potvrzeno

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Cryptic odhalil svůj další projekt, kterým má být, přesně dle slibů, kooperativní RPG zvané Neverwinter, jenž se dostane exkluzivně na PC ke konci příštího roku.

Reklama

Titul, který byl původně označován za MMO, má být inspirován nadcházející knižní trilogií RA Salvatore. Fanoušci se pak mohou těšit na návrat do světa Neverwinter Nights, jednoho z nejuznávanějších světových RPG herního průmyslu.

Příběh se má točit kolem temné minulosti Neverwinteru. Vláda města je po smrti posledního Lorda Neverwinteru stále neznámá a frakce bojují za čest a území i poté, co virus Spellplague spořádal většinu populace. Dokonce mrtvoly začínají vstávat z hrobů a promenádují se městem.

Hráči si budou moci vybrat z pěti D&D tříd a tvořit pětičlenné skupiny s kamarády či počítačem řízenými kolegy. Kromě oficiálního příběhu navíc budeme tvořit i příběhy a questy vlastní díky velmi pohodlnému a přizpůsobivému nástroji pro generování obsahu, jenž nese název Forge.

Na nové Neverwintery si však ještě počkáme. Prozatím se totiž hra plánuje na čtvrté čtvrtletí příštího roku. A to je pořádný kus cesty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama