Koupili jste si Smash + Grab? Pak můžete požádat o vrácení peněz
Novinka Koupili jste si Smash + Grab? Pak můžete požádat o vrácení peněz

Koupili jste si Smash + Grab? Pak můžete požádat o vrácení peněz

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Studio United Front Games zavírá krám a vývoj Early Access titulu Smash + Grab končí. Jestli patříte mezi majitele hry, můžete požádat o vrácení peněz, a to bez ohledu na počet odehraných hodin.

Reklama

Včera jsme se dozvěděli smutnou zprávu, že kanadské studio United Front Games, které se proslavilo především vynikající městskou akcí Sleeping Dogs, končí. A to pouhých několik týdnů po vydání své nejnovější hry, multiplayerové bojovky Smash + Grab, která se na konci září objevila na Steamu v sekci Early Access

Konec studia znamená, že Smash + Grab nebude dále ve vývoji a že končí i jeho podpora. Jestli tedy patříte mezi majitele hry, můžete na Steamu zažádat o vrácení peněz.

Dobrá zpráva je, že zákaznická podpora Valve by měla vaší žádosti v každém případě vyhovět, protože tentokrát nezáleží na počtu odehraných hodin, který bývá nejdůležitějším faktorem při možnosti vrácení peněz za koupi nějaké hry na Steamu.

Tvůrci každopádně děkují všem hráčům za podporu, zájem a za včasné zakoupení Smash + Grab. Dále vzkazkují, že zájemci o refund mají využít standardní způsob, jakým se na Steamu žádá o vrácení peněz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama