Autoři Sleeping Dogs oznamují svůj nový projekt
Novinka Autoři Sleeping Dogs oznamují svůj nový projekt

Autoři Sleeping Dogs oznamují svůj nový projekt

Jan Kalný

Jan Kalný

4

Bohužel nejde o Sleeping Dogs 2, ale o jakýsi hybrid, který nejlépe popisuje samotný název hry - <em>Smash + Grab</em>.

Reklama

United Front Games si dali po úspěšném Sleeping Dogs z roku 2012 de facto pauzu. Sice pracovali na několika menších externích projektech a především onlinovce Triad Wars, ale z té nakonec nic nebylo. Až nyní oznámili svůj nový projekt, kterým je multiplayerovka Smash + Grab. Takže ne, bohužel se o pokračování Sleeping Dogs nejedná.

Jedná se ale o hru, která celkem šest hráčů rozdělí do dvou gangů - týmů - které bojují o peníze, zbraně a pověst. V patnáctiminutových zápasech se musí jeden z týmů zmocnit padesáti tisíc dolarů toho druhého gangu, aby vyhrál.

Během jednotlivých zápasů si pak budete odemykat nové zbraně, jako je například motorovka na lopatě nebo jedovatá kuše. Levelovací systém vám následně odemkne oblečení a perky.

„Smash + Grab kombinuje naší lásku ke kompetitivním online hrám a naše dovednosti v akčních mechanikách a pěstních soubojích, které jsme si osvojili při vývoji Sleeping Dogs,” prozradil generální ředitel United Front Games, Stephen Van Der Mescht.

Smash + Grab vyjde příští měsíc na PC ve fázi Early Access, kde má setrvat zhruba šest měsíců. I přes to, že hra nebude hotová, má nabídnout plný zážitek. Těšit se můžeme na offline cvičení, dvě mapy a dva módy. Autoři ale stále budou přidávat nové módy, mapy, oblečení, zbraně a podobné věci. A aby bylo jasno, nejde o free-to-play titul.

Na závěr se ještě můžete podívat na trailer a screenshoty. A pokud vás zajímá i něco více, určitě nakoukněte na oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama