L.A. Noire: The VR Case Files vyšly na PlayStation VR
Novinka L.A. Noire: The VR Case Files vyšly na PlayStation VR

L.A. Noire: The VR Case Files vyšly na PlayStation VR

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy PlayStation PlayStation 4

A se slevou pro majitele originální hry L.A. Noire na PS4!

Reklama

L.A. Noire je detektivní hra v otevřeném světě poválečného města Los Angeles, která se do herní historie zapsala do té doby nebývale propracovanou mimikou postav, na níž jsou také založené vaše dedukce při výsleších. L.A. Noire vyšla v roce 2011 na PC, PS3 a X360, a v konverzi na PS4, Switch a X1 pak přede dvěma lety. Celkově se L.A. Noire do dneška prodalo skoro 6 milionů kusů.

V roce 2017 Rockstar vydal speciální menší edici L.A. Noire: The VR Case Files uzpůsobenou pro virtuální realitu platforem HTC Vive a Oculus Rift. Přitom na ten nejdostupnější systém virtuální reality, na PlayStation VR, se tak nestalo. Až do dnešní doby, protože Rockstar nedávno konečně L.A. Noire: The VR Case Files připravil i na PlayStation VR.

 

L.A. Noire: The VR Case Files vyšly na PlayStation VR

 

Obsah hry je takřka identický s dříve vydanou verzí pro virtuální realitu. Což znamená 7 detektivních případů z celkových 21, které obsahuje originální hra vyjma pozdějších přídavků. Jsou to konkrétně tyto případy: Upon Reflection, Armed and Dangerous, Buyer Beware, The Consul’s Car, The Silk Stocking Murder, Reefer Madness, a A Different Kind of War. Nová verze pro PlayStation VR má ovšem oproti variantě pro HTC a Oculus navíc 3 nové minihry ušité právě pro virtuální realitu na PlayStationu:

 

  • Boxing: zápasy v boxu proti 12 stále silnějším soupeřům
  • Speedcar Racing: závodění na 3 prašných okruzích
  • Shooting Galleries: procvičování střelby skrze soutěže na 3 střelnicích

 

Dále má nová virtuální edice dva speciální postoje pro snazší sezení a poklek, prý ještě delší vykreslování okolí a mírně upravené střelné zbraně směrem k jejich větší účinnosti.

A to nejlepší na konec: pokud jste již majitelé originální L.A. Noire na PlayStation 4, tak dostanete na nákup L.A. Noire: The VR Case Files slevu 25 %. Stačí, když si spustíte původní hru a v jejím hlavním menu vyberete položku „Get VR Cases”. Když jí neuvidíte, musíte si hru napřed aktualizovat.

L.A. Noire: The VR Case Files je dostupná výhradně v digitální podobě z obchodu PlayStation Store. Cena bez započítané slevy je 819,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dj3_NdIp21M[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama