Léčení v Diablu 3 bude jiné, známe detaily
Diablo Novinka Léčení v Diablu 3 bude jiné, známe detaily

Léčení v Diablu 3 bude jiné, známe detaily

Michal Burian

Michal Burian

5

Léčení hrdinů ve videohrách prošlo poslední dobou velkými změnami. Obdobu svého starého systému chystá také studio Blizzard, které nám dnes nabídlo první detaily o léčení.

Reklama

Pamatujete si ještě na druhý díl Diabla? Určitě ano, stejně jako si vzpomenete na léčení svého hrdiny. To bylo vytvořeno tak, že hráč sbíral nebo nakupoval v krčmách speciální léčivé lektvary, které dle potřeby vypil. V chystaném Diablu III dojde k menší inovaci. Sice si budete moci i nadále dávat do inventáře zmíněné léčivé lektvary, ale ty už nebudou tak důležité. Budou spíše vedlejší metodou léčení a hlavně, nebudete jich moci vypít tolik najednou.

Tou hlavní metodou budou jakési speciální červené kuličky (health globes - viz. obrázky), jež se objeví po zabití nepřítele. I zde bude jeden velký rozdíl: Pokud zabijete méně významného nepřítele, zůstane po něm malé množství kuličky. Zatímco po velkém a silném větší množství.

Z výše zmíněného si lze domyslet, že tvůrci chtějí tímto systémem přinutit hráče uvažovat a současně ho hnát do dalších nebezpečných bojů. Už se nebudete moci spoléhat na automatickou regeneraci zdraví či speciální lektvary v inventáři. Připravte se tedy na těžké situace, při nichž budete muset uvažovat a čas od času zvolit raději úprk před silnými monstry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama