Letošní Tokyo Game Show bude pouze online
Novinka Letošní Tokyo Game Show bude pouze online

Letošní Tokyo Game Show bude pouze online

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tentokrát s motivem "Vždycky budeme mít hry".

Reklama

Ačkoliv organizátoři původně plánovali a očekávali, že Tokyo Game Show 2021 bude fyzickou událostí, současná koronavirová situace nakonec změnila plány. Akce se bude konat mezi 30. zářím a 3. říjnem, přičemž bude probíhat pouze v online formě. I přesto zde bude vedle online verze také menší fyzický prostor pro média a influencery, kteří budou mít možnost vést rozhovory s vývojáři.

Tématem letošního ročníku Tokyo Game Show bude heslo "Vždycky budeme mít hry", a jak samotní organizátoři říkají, hry pomohly spojit lidi v průběhu nelehkého roku 2020. Mimo jiné se letos rovněž koná 25. výročí této show. Úplně první akce Tokyo Game Show se uskutečnila už v roce 1996.

Tokyo Game Show přitom není první videoherní akcí, která musela z důvodu koronavirové pandemie přejít na online verzi. V loňském roce se nemohly uskutečnit četné herní události. Zatímco například předávání cen The Game Awards probíhalo online, tak E3 2020 byla úplně zrušena.

Letošní Tokyo Game Show bude pouze online
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama