Známe program Tokyo Game Show 2021
Novinka Známe program Tokyo Game Show 2021

Známe program Tokyo Game Show 2021

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Těšit se můžeme na Capcom, Square Enix, ale i Xbox.

Reklama

Gamescom už sice máme za námi, ale na přelomu září a října nás čeká ještě jedna velká tradiční akce, která se za normálních okolností koná v zemi vycházejícícho slunce, letos kvůli komplikacím spojených s pandemií proběhne opět online. Řeč je samozřejmě o Tokyo Game Show, jejíž program byl včera odhalen a víme tedy, jaké společnosti letos uvidíme.

První velkou konferencí je ta od Microsoftu, respektive Xboxu. Údajně se máme těšit na nějaký exkluzivní obsah a nové informace. Xbox nás v poslední době opravdu nešetří a sype jednu akci za druhou. Ta na Toky Game Show začne 30. září v 11:00 středoevropského letního času.

Další společností je Capcom, který se tohoto veletrhu účastní každoročně. Jeho "Online Program" budeme moct sledovat 30. září od 15:00 našeho času. Dozvědět bychom se mohli například nové informace o chystaném DLC pro Resident Evil Village, vyloučit ale nemůžeme ani oznámení spekulovaného Resident Evil Outrage či Ace Attorney 7.

O den později, tedy 1. října, nás ve 12:00 čeká další Square Enix Presents. Japonská společnost slibuje nové informace o nadcházejících titulech, velmi pravděpodobně se tedy dočkáme nových záběrů z Final Fantasy XVI a možná i Forspoken.

To jsou 3 nejzajímavější konference, jsou tu ale i další, které stojí minimálně za zmínku:

  • 505 Games (1. října, 11:00) – ukázka nadcházejících titulů z portfolia tohoto vydavatelství
  • Bandai Namco (1. října, 13:00) – program zatím neznáme
  • Sega/Atlus (1. října, 15:00) – program zatím neznáme

Pokud by vás zajímal celý program, můžete se na něj podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama