Lineage Eternal se vrací ve značně přepracované podobě a pod názvem Project TL
Novinka Lineage Eternal se vrací ve značně přepracované podobě a pod názvem Project TL

Lineage Eternal se vrací ve značně přepracované podobě a pod názvem Project TL

Michal Burian

Michal Burian

8

NCsoft oživují Lineage Eternal a chtějí v příštím roce spustit uzavřenou betu. Nové MMORPG pohání Unreal Engine 4.

Reklama

Nástupce oblíbeného Lineage II se bohužel nekonal. Vývoj nešel podle představ a vize vydavatele a tvůrců se značně lišila. Pro fanoušky Lineage máme dnes ale dobrou zprávu. Společnost NCsoft se rozhodla využít některé věci a za pomoci technologie Unreal Engine 4 připravuje masivně multiplayerovou RPG hru s názvem Project TL.

Project TL se odehrává v universu Lineage, ale zároveň nejde o Lineage Eternal. NCsoft tvrdí, že Project TL je zcela nový titul, už jen z důvodu toho, že většina obsahu byla nahrazena a směr vývoje změněn. Stále se ale projekt zaměřuje na zničitelné prostředí, realistickou fyziku, dynamické počasí a transformaci terénu. V plánu nefiguruje ani multi-character systém z Lineage Eternal, místo něho je standardní single-avatar MMORPG systém. V současné době bylo potvrzeno pět tříd.

Z dostupných informací se zdá, že Project TL je remake Lineage Eternal, ve kterém si hráči budou moci vytvořit svého hrdinu a různě si ho upravovat.

Pokud patříte mezi fanoušky Lineage, tak nezapomeňte, první uzavřená beta je naplánována na rok 2018. Pravděpodobně nejprve pouze na PC a poté i na konzolích. S nimi se stále počítá, dle nás PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama