Marvel's Midnight Suns se má znovu ukázat v červnu
Novinka Marvel's Midnight Suns se má znovu ukázat v červnu

Marvel's Midnight Suns se má znovu ukázat v červnu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Údajně máme očekávat "přepracovanou verzi".

Reklama

Loni na Gamescomu došlo k odhalení Marvel's Midnight Suns, nové hry od studia Firaxis, které se proslavilo především novými díly v sériích XCOM a Civiliation. Tentokrát ale tým pod vedením Jakea Solomona vsadil na souboj s kartičkami, což se hráčům příliš nelíbilo. Jen pár měsíců po oznámení navíc přišel odklad na druhou polovinu roku 2022.

Známý insider Tom Henderson nyní přišel s informací, že se už brzy dočkáme "znovuodhalení", a to doslova. V novém článku pro magazín Try Hard Guides totiž tvrdí, že uvidíme přepracovanou verzi chystané hry. Následně vyjádření ale trochu korigoval na Twitteru a dodal, že neví, o jak moc velké přepracování půjde a možná nebude tak významné, jak slovo "revamp" naznačuje. Ostatně předělávat základy téměř hotové hry by asi bylo trochu kontraproduktivní. Představení se každopádně máme dočkat v červnu, velmi pravděpodobně na aci Summer Game Fest.

Marvel's Midnight Suns míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama