Novinka Marvel’s Midnight Suns ukazuje Iron Mana v akci

Marvel’s Midnight Suns ukazuje Iron Mana v akci

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tony Stark je chlapík, který se třaskavých vtípků opravdu nebojí

Reklama

Po Kapitánu Amerikovi autoři tahovky Marvel’s Midnight Suns přichází s představením dalšího zásadního aktéra celého vyprávění. Tentokrát prostor nedostal nikdo jiný než geniální miliardář Tony Star, tedy lépe řečeno jeho futuristický oblek, který z něj dělá hrdinu Iron Mana. Tahle postava už na první pohled nevyvolává dojem, že by byla schopná pohltiti větší míru poškození, na to jsou tu ale jiní. Jejím hlavním úkolem se minimálně dle prezentovaných záběrů, stane co nejefektivnější rozsévaní poškození.

K likvidaci nepřátel Tonymu poslouží různé typy raket, jimiž je jeho oblek doslova napěchován. A když náhodou explozivní útoky na někoho nebudou stačit, vždy bude mít po ruce energetické výboje, jež dokáží při maximální intenzitě nepřátelům slušně pocuchat jejich bojové obleky.

Marvel’s Midnight Suns má aktuálně datum vydání určené na 7. října v případě PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Verze pro Nintendo Switch prozatím přesně nemají stanovené datum, kdy dorazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama