Mary Skelter 2 v gameplay traileru
Novinka Mary Skelter 2 v gameplay traileru

Mary Skelter 2 v gameplay traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Očekávané pokračování vychází 23. října.

Reklama

Idea Factory International vydali nový gameplay trailer k vydání Mary Skelter 2 na západě. Pokračování série Mary Skelter můžete již nyní koupit prostřednictvím Nintendo e-shopu s 20% slevou. Tato sleva bude aktivní ještě další týden po vydání. Plná hra Mary Skelter 2 (obsahuje i první díl Mary Skelter: Nightmares) má vyjít pro konzoli Switch prostřednictvím e-shopu 23. října. V Japonsku je hra k dispozici i pro PlayStation 4.

Mary Skelter: Nightmares původně vyšla v září 2017 pro PlayStation Vitu (naše recenze zde). Sledujeme v ní osudy Jacka, který se s pomocí Blood Maidens probojovává živým vězením Jail a likviduje oživlé noční můry. Boj probíhá na bázi tahů, změn tříd dívek, transformačního systému, který dopujete vlastní krví a dalších zvláštností.

Mary Skelter 2 přebírá základní prvky z Nightmares, ale herní svět nabízí nečekané zvraty, nové funkce v bitvách a předchozího hlavního hrdinu Jacka, který se stal další noční můrou. Hráči tak mohou využít schopnosti Nightmare k porážce nepřátel, ale za šílenou cenu. Mary Skelter 2 nabízí také alternativní realitu prvního dílu s přetvořeným Jackem.

Zdroj: Idea Factory International

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama