​Postavy a jejich klasifikace z Mary Skelter 2
Novinka ​Postavy a jejich klasifikace z Mary Skelter 2

​Postavy a jejich klasifikace z Mary Skelter 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Plus informace ohledně Murder Huntu na silné Nightmares.​

Reklama

Studio Compile Heart vydalo nový trailer k chystané hře Mary Skelter 2. Video se zaměřuje na základní herní postavy a jejich třídy. Zároveň se objevily první informace a screenshoty, představují herní systém Murder Hunt, který vychází z bojů s Nightmares z původního Mary Skelter.

Oproti prvnímu Mary Skelter se mohou v pokračování objevit Nightmares klidně hned vedle vás, za vámi a dokonce i v době, kdy si otevřete herní manu. Stejně jako v předchozím díle se Jailu během vašeho průzkumu zhoršuje jeho nálada. Právě díky tomu se mohou Nightmares neočekávaně objevit hned vedle. Jejich předzvěstí je ale takzvaná White Darkness, což je ve hře definováno jako zóna Nightmares. Pokud tedy spatříte White Darkness, můžete v nejbližším okamžiku narazit na neporazitelného nepřítele.

Když do této „temnoty“ vstoupíte, objeví se Nightmare a začne dramatický útěk, odehrávající se v reálném čase, nazvaný Murder Hunt. Protože jsou noční můry neporazitelné bytosti, které se vzkřísí i když je jednou porazíte, je jediným způsobem, jak jim uniknout, utéct ven z White Darkness. Tato vám však bude bránit ve výhledu a bude vám tak samotný útěk ztěžovat. Možností, jak si osvětlit temnotu, je použití krve, nastřádané z nepřátel. Zabití Nightmares je možné až po objevení jádra dané oblasti a jeho zničení.

Mary Skelter 2 vyjde pro PlayStation 4 prozatím pouze v Japonsku a to 28. června. ​

​Zdroj: Compile Heart​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama