Přehled novinek z Japonska 50. týdne
DNF Duel Novinka Přehled novinek z Japonska 50. týdne

Přehled novinek z Japonska 50. týdne

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Apple iOS Android Android

Jedna legenda jako hra, updaty, pokračování a další vydání starších her na Switchi!

Reklama

Týden se s týdnem sešel a máme tady nový přehled novinek z Japonska. Musím ale milí čtenáři přiznat, že mne stál více úsilí, než by bylo zdrávo a několikrát jsem při něm uvažoval, že opustím naši milou redakci a ukořistím si v týdnu aspoň trochu volného času pro sebe. Nakonec mi to opět nedalo a tak máte o sobotní odpoledne postaráno.

  • Switch verze hry Death end re;Quest 2 vyjde fyzicky i digitálně 8. února 2022 v Severní Americe a 11. února v Evropě prostřednictvím společnosti Idea Factory International. Součástí Switch verze bude veškerý stahovatelný obsah z PS4 a PC verzí.
  • PC verze hry moon od Onion Games vyšla přes Steam 16. prosince. Ve stejný den vyšla i verze pro PlayStation 4. moon byl také oznámen pro PS5, ale patrně jde o PS4 verzi, která je zpětně kompatibilní s PlayStationem 5.
  • Cygames pořádá od 12. do 13. února v Bellesalle Akihabara hybridní akci Princess Connect! Fes 2022, kombinující lokální živé vstupy a online vysílání. Další podrobnosti budou oznámeny prostřednictvím oficiálních stránek.
  • Společnost Bandai oznámila konání Digimon Conu, digitální oslavy všeho, co jsou Digimoni pro jejich fanoušky. Startuje 26. února v 17:00 PT a budete jej moci sledovat na YouTube.

Scarlet Nexus

Společnost Bandai Namco vydala pro Scarlet Nexus bezplatnou aktualizaci 1.05 a placený obsah ke stažení Bond Enhancement Pack 2.

Bond Enhancement Pack 2 nabízí nové kostýmy a vzhledy zbraní pro všechny hratelné postavy, vytvořené ve spolupráci se slavným umělcem Daisuke Richardem. 10 nových Bond epizod, které dále rozšiřují vztahy mezi postavami, a nové power-specific efekty při použití SAS ve spojení s někým, kdo se naučil Nexus Drive.

Bezplatná aktualizace verze 1.05 přidává Battle Simulator (souboje s bossy z hlavní příběhové kampaně i z výzev), více než 20 nových výzev a novou sérii Exchange předmětů (pluginy, zbraně a další).

Japonskou verzi traileru najdete zde.

Scarlet Nexus je nyní k dispozici pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC.


Atelier Sophie 2: The Alchymist of the Mysterious Dream

Tento týden nám Koei Tecmo a Gust představili novým trailerem další postavu Atelieru Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream, který představuje Diebolda Lewerenze (dabing Kengo Kawanishi).

Japonskou verzi najdete zde.

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream má pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC vyjít 24. února 2022 v Japonsku a 25. února celosvětově.


Fullmetal Alchemist Mobile

Společnost Square Enix v příštím roce vydá videoherní adaptaci mangy Fullmetal Alchemist. Jako Fullmetal Alchemist Mobile bude dostupná pro iOS a Android ale pouze v Japonsku a půjde o free hru s dodatečnými nákupy za některé položky. Předběžná registrace je nyní k dispozici pouze na oficiálních stránkách.

Fullmetal Alchemist Mobile je určena pro chytré telefony a vychází z temné fantasy manga série Fullmetal Alchemist od Hiromu Arakawy, které se prodalo více než 80 milionů výtisků [aktuálně je u nás v prodeji 16. svazek českého vydání - pozn. autora].

Hra nabídne původní příběh a bitevní scény, převedeny do velmi kvalitního 3D CG prostředí. Univerzum Fullmetal Alchemist je pak podle autorů reprodukován do nejmenších detailech.


The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II Crimson SiN

30. září 2021 vydal Falcom ke 40. výročí hru The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki pro PlayStation 4. Falcom nyní oznámil další hru ze série The Legend of Heroes a přímé pokračování Kuro no Kiseki. Pro PlayStation 5 a PlayStation 4 vyjde v Japonsku The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN- koncem příštího roku.

Nabídne nový, vylepšený příběh navazující na první kapitolu The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki, zaměřený na lidi žijící mezi světlem a temnotou v Republice Calvard. Hlavním hrdinou je mladý Spriggan Van Arkride.

Do vývoje zasáhne i ilustrátor Katsumi Enami, který se vrací z první hry jako návrhář postav.

Pokračování využívá a vylepšuje silné stránky první hry. Hlavně tedy její jedinečný bojový systém, který plynule přechází z bojů v prostředí do bitev, ve kterých udílíte přímé příkazyterénu k bitvám velení. A dále systém LGC Alignment, ve kterém hráčovy statistiky (Law, Gray a Chaos) mění podle provedených akcí.

The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN- nabídne i velké množství jedinečného vedlejšího obsahu, který plně využívá prostředí Calvard.


Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars

Compile Heart vydá Switch verzi hry Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars. Podle Weekly Famitsu vyjde v Japonsku 17. března 2022. Idea Factory International pak vydá na západě na jaře kromě Switch verze (fyzické i digitální) hry Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars taky PC verzi (přes Steam). Switch verze je aktuálně k dispozici na Online Store ve standardní i limitované edici.

Switch verze bude navíc obsahovat Extremely Hard Mode se silnějšími nepřáteli. Standardními nepřátelé jsou v boji tváří v tvář srovnatelní s bossy. Dále režim Mushy Mushy, kdy můžete jakémukoli nepříteli udělit opravdu masivní poškození.

Hra bude obsahovat všechny dílčí události, přidané prostřednictvím aktualizací, a po dokončení hry přibude ještě dílčí tří-epizodová událost NinChat.

Nakonec to bude osm kostýmů, dříve vydaných jako dodatečný obsah ke stažení (Heart, Black Heart, White Heart, and Green Heart a pre-shinobi transformační outfity pro Asuku, Homuru, Yumi a Miyab.

Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars vyšla poprvé v Japonsku pro PlayStation 4 16. září a poté 26. října v Severní Americe a 29. října v Evropě.


Yomawari 3

Společnost Nippon Ichi Software mi udělal velkou radost oznámení dalšího pokračování hororové akční adventury Yomawari 3. V Japonsku vyjde pro PlayStation 4 a Switch 21. dubna 2022.

Nově spuštěná internetová stránka s upoutávkou obsahuje hlavní vizuál dívky ve městě v noci a upoutávku s důležitými klíčovými slovy souvisejícími s příběhem.

Yomawari 3 režíruje Munenori Hirose, tedy režisér Tantei Bokumetsu, a za designem postav stojí Yu Mizokami.


The King of Fighters XV

V novém traileru ke hře The King of Fighters XV představila společnost SNK akce Climax Super Special Moves, které budou dostupné během druhého otevřeného beta testu. Ten odstartoval na konzolích PlayStation 5 a PlayStation 4 17. prosince v 19:00 PT a končí 20. prosince v 6:59 PT.

The King of Fighters XV má vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a prostřednictvím Steamu, Epic Games Store a Microsoft Store pro PC 17. února 2022.


The Legend of Nayuta: Boundless Trails

Falcom vydá příští rok na jaře v Japonsku hru The Legend of Nayuta: Boundless Trails pro Switch. Ponese název Nayuta no Kiseki: Ad Astra a nabídne vylepšenou grafiku, podporu zobrazení 60 snímků za sekundu a vyšší kvalitu zvuku než původní titul z PlayStation Portable.

Navzdory novému podtitulu, neuvedl Falcom ve verzi pro Switch žádné další funkce, které by již nebyly ve verzi pro PlayStation 4 vydané letos v červnu.

Na západě má The Legend of Nayuta: Boundless Trails vyjít pro PlayStation 4, Switch a prostřednictvím Steam a Epic Games Store pro PC až v roce 2023.

Nayuta vždy snil o prozkoumání světa za horizontem svého ostrovního domova. Po osudovém setkání s vílou jménem Noi se se svými přáteli ocitne na cestě za dobrodružstvím, rozprostřeném v několika světech. Pokud uspějí, zastaví ďábelské spiknutí, které je již v plném proudu.


Hyperdimension Neptunia: Sisters vs. Sisters

Compile Heart vydali nový trailer k RPG Hyperdimension Neptunia: Sisters vs. Sisters, který se jemnule celkem podivně: Next Stage… Version 1.02: Hard Drive Divinity.

Trailer sice nabízí prakticky stejný obsah, jako předchozí video, ale najdete v něm několik aktualizacíi, včetně podrobností o Sisters Special Limited Edition. Ta bude obsahovat speciální box, vzkaz od Nepgear, 52-stránkovou vizuální knihu, soundtrack na CD a plakát s Nepgear a Uni.

Hyperdimension Neptunia: Sisters vs. Sisters má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5 a PlayStation 4 21. dubna 2022.


Chocobo GP

Společnost Square Enix vydá 10. března 2022 digitálně celosvětově hru Chocobo GP ve verzi pro Switch. V Japonsku bude dostupná i fyzická edice a kromě placené verze bude k mání i free Lite verze.

Připravte se na novou závodní hru s desítkami oblíbených Chocobo postav, doplněných o jedinečné schopnosti a varianty.

Hra nabídne příběhový režim. V této kampani lze odemknout další postavy a tratě. Series Races nabídne čtyři tratě za sebou a budete zde soutěžit o nejvyšší skóre (online nebo lokálně). Dalším režimem je Time Attack, kde závodíte proti duchům ostatních hráčů z celého světa, nebo svému vlastnímu. V Custom Race si vytvoříte vlastní výzvu, počtu tratí a pozvat online přátele nebo lokálně ve dvou. Režim Chocobo GP nabídne závod až se 64 hráči v online vyřazovacím turnaji.

Chocobo GP Lite vyjde ve stejnou dobu jako Chocobo GP. Bude obsahovat Prolog Story Mode a můžete se v něm účastnit se lokálního i online multiplayeru, ale pouze v omezeném počtu hráčů a postav. Hráči kteří si stáhli pouze Chocobo GP Lite se ale také mohou zapojit do lokálních závodů pro více hráčů pořádaných hráčem, který vlastní plnou hru. Zároveň mohou majitelé Chocobo GP Lite verze závodit v online závodech typu Chocobo GP pro 64 hráčů.

Po koupení plné hry Chocobo GP do ní můžete přenést uložená data z Chocobo GP Lite, včetně všech získaných předmětů a herní měny.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


DNF DUEL

Vydavatel Nexon a vývojáři z Neople, Arc System Works a Eighting vydali nové trailery k bojovce DNF DUEL. Dnes si tedy představíme Vanguarda, Crusadera a Kunoichi a také představil systém poškození a použití MP.

Vanguard

Crusader

Kunoichi

Tato hra má dva typy poškození, ke kterému dochází při zasažení. Takzvaná White Damage se postupně obnovuje v průběhu času, pokud zůstanete bez zasažení. Red Damage již ale nelze v průběhu času přirozeně obnovit.

Pokud chcete soupeře porazit, musíte snížit soupeřovo HP na nulu pomocí útoků, které rozdávají Red Damage.

Použití MP Moves spotřebuje určité množství MP. Ty lze obnovit třemi způsoby: přirozeně používáním útoků a pohybů které MP nespotřebovávají, neútočením a použitím Conversion/Převodu.

DNF DUEL je aktuálně potvrzena pro PlayStation 5, PlayStation 4 a PC. Aktuálně probíhá otevřený beta test (PlayStation 5 a PlayStation 4), který končí 20. prosince.


Mary Skelter 2

Ghostlight vydá přes Steam PC verzi dungeon RPG Mary Skelter 2. Datum vydání zatím nebylo oznámeno.


CRYSTAR

NIS America vydá Switch verzi hry CRYSTAR na západě. Od 29. března 2022 bude v prodeji v Severní Americe a od 1. dubna v Evropě. V Japonsku vychází Switch verze 24. února 2022.

CRYSTAR je již celosvětově dostupná pro PlayStation 4 a prostřednictvím Steamu pro PC.


Vivid Knight

Asobism vydali Switch verzi své roguelike adventury Vivid Knight. Prostřednictvím Nintendo eShopu je dostupná v Japonsku a Koreji a západní vydání (Amerika, Evropa a Austrálie) je naplánováno na leden 2022. Hra podporuje angličtinu, japonštinu, španělštinu, ruštinu, korejštinu a zjednodušenou čínštinu. Poprvé pak Vivid Knight vyšla pro přes Steam pro PC 26. května.

Vivid Knight je roguelike adventura, ve které zachráníte své přátele před proměnou v drahokamy. Spojením jejich schopností vytvoříte ultimátní skupinu dobrodruhů a průzkumem neustále se měnícího dungeonu můžete porazit Černou čarodějnici.


Dusk Diver 2

Vydavatel Justdan International a vývojář WANIN Games vydali nové trailer k jejich beat 'em up akci Dusk Diver 2. Na obou se můžete seznámit s dovednostmi hratelných postav Bahet (dabing Masahiro Yamanaka v japonštině a Lu Shao-Lun v čínštině) a Le Viada (dabing Atsumi Tanezaki v japonštině a Lin Mei-Hsiu v čínštině).

Dovednosti postavy: Bahet

Dovednosti postavy: Le Viada

Dusk Diver 2 má vyjít pro PlayStation 4, Switch a PC přes Steam 24. února 2022 s anglickými, japonskými, tradičními čínskými a korejskými titulky.


OMORI

Switch verzi hry OMORI vydá její vývojář OMOCAT na jaře příštího roku. V plánu jsou také verze OMORI pro PlayStation 4 a Xbox One, ale protože k oznámení došlo během live streamu Nintendo Indie World, termín vydání verzí pro tyto platformy musí být teprve potvrzen.

OMORI poprvé vyšla pro PC přes Steam v prosinci roku 2020.


Royal Anapoko Academy

Vývojář Mamotte Knight Ancient vydal prostřednictvím Nintendo eShopu v Japonsku RPG Royal Anapoko Academy.

Jedná se sice o krátké, ale nádherné RPG s velmi strategickými bitvami. Užít si můžete i generační vývoj postav v období tří let. Během tří let při studiu na akademii se budou studenti během průzkumu podzemního světa zlepšovat. Zkušenosti které tam získají, pak budou předány nastupujícímu prvákovi jako nový zdroj síly.

Startovní trailer

Souboj s minotaurem


Winning Post 9 2022

Nejnovější vydání Weekly Famitsu odhalilo pokračování série Winning Post od Koei Tecmo. Winning Post 9 2022 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Switch a pro PC 14. dubna 2022.

Winning Post 9 2022 přinese nový systém, ve kterém se budou budovat vazby mezi koňmi a lidmi a také mezi koňmi. Má to vytvářet nové situace a strategie. Například Gold Ship může být blízkým přítelem Just A Way, ale mít špatné vztahy s Tosen Jordanem, což se projeví i při závodě.

Winning Post 9 2022 má nabídnout i scénář, startující v roce 1976. Hratelní budou skuteční koně, noví i staří, byly přidány nové metody chovu a najdou se i speciální chovné klisny. Můžete tak vyvést koně, kteří zemřeli dříve, než dosáhli svého skutečného potenciálu. Prohlédnout si půjde i seznam možných potomků konkrétních historických koní.


Dungeon Munchies

Vydavatel Chorus Worldwide a thajwanští vývojáři z maJAJa oznámili a vydali side-scrolling akční RPG Dungeon Munchies ve verzi pro Switch.

V hře jste byli jste oživeni v obrovském podzemním komplexu a musíte toto bizarní zařízení opustit. S pomocí nemrtvého Necro-Chef Simmera musíte porážet příšery, uvařit je, najíst se, a najít způsob, jak se dostat ven.

Dungeon Munchies vyšla poprvé pro PC přes Steam v červnu 2019.


Astro City Mini V

Společnost Sega Toys oznámila další hardware ze série Arcade Classics (první je stro City Mini z prosince 2020). Astro City Mini V bude dostupný v létě příštího roku.

Astro City Mini V je mini reprodukce arkádového automatu Astro City, který se objevil v japonských hernách v roce 1993. Na rozdíl od původního Astro City Mini používá Astro City Mini V vertikální obrazovku a nabídne 22 her: Action Fighter, Aero Fighters (Sonic Wings), Armed Police Batrider, BATSUGUN, Battle Bakraid Unlimited Version, Cosmo Police Galivan, Desert Breaker, Dogyuun, Fire Shark (Same! Same! Same!), Grind Stormer (V・V), Gunbird, Moon Cresta, Out Zone, Raiden, Samurai Aces (Sengoku Ace), Sorcer Striker (Mahou Daisakusen), Strikers 1945, TATSUJIN, Terra Cresta, Truxton II (TATSUJIN OH), Wrestle War a ZAXXON.

Astro City V má také HDMI vstup pro připojení hardwaru k externímu displeji a funkci Easy Save, která stisknutím tlačítka okamžitě uloží vaši pozici.


Tento týden vyšlo

Fyzicky i digitálně

  • Among Us: Crewmate Edition (PS5, PS4, Switch) – vychází také v Evropě
  • Deathsmiles I & II (PS4, Switch)
  • Earth Defense Force: World Brothers (D3P The Best) (PS4, Switch)
  • Kemco RPG Selection Vol. 8 (PS4)
  • Hashihime of the Old Book Town Append (Switch)
  • PUI PUI Molcar Let’s! Molcar Party! (Switch)
  • Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth (PS5, PS4, Switch) – vychází digitálně celosvětově

Digitálně

  • Adabana Odd Tales (Switch, iOS, Android)
  • Aikagi Kimi to Issho ni Pack (Switch)
  • Aikagi 2 (Switch)
  • Among Us (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One) – vychází celosvětově
  • Aragami 2 (PS5, PS4) – již dostupná celosvětově
  • ATRI: My Dear Moments (Switch, iOS, Android)
  • BLACK BIRD (PS5, PS4) – vychází celosvětově
  • Captain Backwater (Switch)
  • Cartoon Tower Defense (Switch)
  • Clid the Snail (PC [Steam]) – vychází celosvětově
  • Critadel (Switch) – již dostupná celosvětově
  • Deathsmiles I & II (Xbox One)
  • Dinosaur Jigsaw Puzzles: Dino Puzzle Game for Kids & Toddlers (Switch) – vychází celosvětově
  • Final Fantasy VII Remake Intergrade (PC [Epic Games Store]) – vychází celosvětově
  • Hirameki Puzzle! Menseki Meiro (Switch) – vychází celosvětově
  • Jigsaw Master Kids (Switch)
  • moon (PS5, PS4) – vychází celosvětově
  • Murder Diaries 3: Santa’s Trail of Blood (PS4, Xbox One, Switch) – vychází celosvětově
  • One Hand Clapping (PS4, Xbox One, Switch, PC [Steam]) – vychází celosvětově
  • Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth (Xbox Series, Xbox One) – vychází celosvětově
  • River City Saga: Three Kingdoms (Switch)
  • Sakura Santa (PS5, PS4, Switch)
  • Scrap Garden (Switch)
  • Shovel Knight Pocket Dungeon (PS4, Switch, PC [Steam]) – vychází celosvětově
  • Vtuber Maid Ramie (Switch)

Recenze z Famitsu Vol. 1724

  • Cotton Fantasy (PS4, Switch) – 7/8/7/7 [29/40]
  • Dynasty Warriors 9 Empires (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch) – 9/8/9/9 [35/40]
  • River City Saga: Three Kingdoms (Switch) – 8/7/7/8 [30/40]

Prodeje podle Famitsu

Za období od 6. do 12. prosince 2021. V závorkách jsou uvedeny celkové prodeje od vydání.

Software

  1. Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl (Switch) – 130 772 ks (2 046 040 ks)
  2. Mario Party Superstars (Switch) – 53 824 ks (459 001 ks)
  3. Big Brain Academy: Brain vs. Brain (Switch) – 33 092 ks (70 020 ks)
  4. Minecraft (Switch) – 26 256 ks (2 336 145 ks)
  5. Animal Crossing: New Horizons (Switch) – 23 786 ks (7 010 861 ks)
  6. Mario Kart 8 Deluxe (Switch) – 21 819 ks (4 191 268 ks)
  7. Super Smash Bros. Ultimate (Switch) – 20 364 ks (4 552 841 ks)
  8. Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa mo Teiban! (Switch) – 14 709 ks (2 448 283 ks)
  9. Ring Fit Adventure (Switch) – 13 765 ks (2 956 485 ks)
  10. Pokémon Sword/Shield (Switch) – 12 825 ks (4 227 847 ks)

Celý seznam 30 nejprodávanějších titulů najdete zde.

Hardware

  1. Switch OLED Model – 90 076 ks (582 248 ks)
  2. Switch – 59 460 ks (17 634 683 ks)
  3. Switch Lite – 42 799 ks (4 327 684 ks)
  4. PlayStation 5 – 1 020 ks (998 625 ks)
  5. Xbox Series X – 450 ks (70 908 ks)
  6. New 2DS LL (včetně 2DS) – 391 ks (1 178 644 ks)
  7. Xbox Series S – 355 ks (53 225 ks)
  8. PlayStation 5 Digital Edition – 113 ks (190 659 ks)
  9. PlayStation 4 – 103 ks (7 819 116 ks)

Brány torii - Fushimi Inari Taisha

Dnes odstartujeme seriál zaměřený na brány torii. Slovo torii je napsáno znaky "pták" (鳥) a "být" (居). Jak již název napovídá, má vyvolat představu mýtického, nádherného místa, kde žije velké množství různých ptáků. Všechny šintoistické svatyně musí mít u vchodu, nebo přímo ve svatyni, bránu torii. Jejich konstrukce se skládá ze dvou vertikálních trámů spojených dvěma horizontálními. V průběhu let se brány torii staly více než jen běžnými branami a natrvalo se vryly do samotné duše japonské kultury.

Dnes si představíme Fushimi Inari Taishu, která je jednou z nejznámějších japonských šintoistických svatyní. A to hlavně díky více než 10 000 rumělkových torii, které se táhnou od úpatí hory Inari až po její vrchol. Tento "tunel" je také známý jako tunel Senbon Torii nebo 1 000 Torii.

Svatyni najdete také pod láskyplným názvem Oinari-san a uctívá se v ní Inari Daimyojin, božstvo obchodu, akademiků a bohaté sklizně. Každý rok sem cestují lidé z celého Japonska aby se modlili za božskou přízeň, přičemž první návštěvníky úplně vždy uchvátí krása svatyně a scenérie s více než 10 000 branami torii. Projít celý 4 km dlouhý tunel Senbon Torii trvá asi 2-3 hodiny.

Všechny brány u svatyně byly darovány jednotlivci, a organizacemi, kteří se modlili za štěstí a úspěch v podnikání. Když se na ně podíváte zblízka, můžete vidět, že mají různou velikost. Ve skutečnosti velikost torii rozhoduje o množství peněz, které musí osoba nebo organizace při darování brány nabídnout svatyni. Velikostí je celkem šest. Nejmenší vyžaduje poplatek 210 000 jenů (asi 43 000 Kč), zatímco největší vyjde na 1 600 000 jenů (asi 313 000 Kč).

Stránky svatyně jsou v japoštině i angličtině.

Zdroj: Famitsu, Square Enix, Ryokutya2089, Bandai Namco, Arc System Works, Koei Tecmo, Compile Heart, Nexon, NIS America, Nippon Ichi Software, OMOCAT, SNK, Asobism, Falcom, Mamotte Knight Ancient, Justdan International

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama