Masakrujte tuny zombie masa v Onechanbara Z2: Chaos také na PC
Novinka Masakrujte tuny zombie masa v Onechanbara Z2: Chaos také na PC

Masakrujte tuny zombie masa v Onechanbara Z2: Chaos také na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Sestry upírky se vrhnou na hordy nemrtvého masa také na nové platformě.

Reklama

Kvalitních hack'n'slash nebo akčních RPG není nikdy dost. Jestli splňuje série Onechanbara všechna kritéria kvalitních mlátiček ale opravdu netuším. Jisté je, že pokud vás baví za staccata ječících a znovu umírajících zombií a při prodírání se velkým množstvím létajících usekaných končetin malovat okolí sytě rudou barvou, pak je Onechanbara Z2: Chaos určena právě pro vás.

Onechanbara Z2: Chaos vyšla poprvé v Japonsku už v říjnu roku 2014, ale až loni o prázdninách doputovala také na západní polokouli, na konzole PS4. Nyní se ji 3D Publisher rozhodl naportovat také na PC a tak bude od dnešního odpoledne k mání prostřednictvím Steamu také ve verzi pro PC. Součástí této verze budou také kostýmová DLC Black Rose, Japanese Iris a Bande Dessinee.

Pokud je vám série Onechanbara úplnou neznámou, tak vás můžu ujistit, že jde povětšinou o masakr bezbranných, méně bezbranných a taky silně vyzbrojených zombií. V posledním díle se opět setkáváme se školačkami Kagurou a Saayou, patřící jako jedny z nejsilnějších bojovnic do klanu upírů. Na druhé straně stojí, ačkoli jsou stejně nelítostné a vraždící, Aya a Saki. Sestry vražedkyně z konkurenčního seskupení Baneful Bloodline, vždy vystupující s ledovým klidem.

Jenomže právě tyto čtyři "lovkyně" se musí naučit bojovat společně a postavit se proti armádě nemrtvých. S cílem zachránit svět vytvoří skupinu Zombie Punitive Force a vrhnou se na porcování masa ve stylu, jaký známe z předchozích dílů.

Tato hra nabízí dvě upírské sestry a dvě legendární zombie lovkyně, poslané do 12 různých míst, aby odrazily šílenou invazi. Občas se můžou transformovat do podoby démonů a na krátký čas zvýšit svou rychlost a hlavně sílu. Hra také nabízí vůbec poprvé v historii série původní japonský dabing, ale najdete zde i kompletní anglickou lokalizaci.

Níže se můžete podívat na jeden z PS4 trailerů a ukázku z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama