MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies vychází na PC
Novinka MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies vychází na PC

MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies vychází na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

První týden se bude prodávat se 40% slevou.

Reklama

Po květnovém vydání hry MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies na kapesní konzoli PS Vita, dorazí toto RPG také prostřednictvím Steamu na PC. Od dnešního dne 3. října začne Idea Factory International tuto hru prodávat se 40 procentní slevou, která potrvá celý první týden prodeje.

Tato PC verze obsahuje všechen stahovatelný obsah z PS Vita verze a je už rovnou do hry předinstalován. Jak vždy bude hra převedena do rozlišení 1080p a do high-definition grafiky.

Idea Factory International ale přidali možnost přikoupit si za 9,99 dolarů (cenu v eurech ještě neznáme) Deluxe Pack, který není součástí hry. Pokud si ale koupíte Deluxe Bundle, který obsahuje hru MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies a její Deluxe Pack, můžete vše koupit ještě s další 10% slevou, připočítanou k původním 40% slevy. Takže vlastně za polovic.

Deluxe Pack obsahuje:

digitální artbook - 23 stran skic a biografie postav motiv pro Windows PC - kladivo Blanc jako kurzor a Vert jako ikonu koše (pokud je koš plný, transformuje se do podoby Green Heart), tento motiv je kompatibilní s Windows 7,8 a 10 vyzváněcí tóny - 8 vyzvánění pro chytré telefony tapety - 3 exkluzivní tapety s Blanc a jejími spolužačkami

Tento hack'n'slash spin-off série Neptunia od Tamsoftu a Compile Heart vás pošle na hordy zombií, které se objevily na prestižní Gamiacademi. Ve hře si budete moci přizpůsobit svou postavu a spojit se v boji s přáteli v online multiplayeru.

Gamicademi je historická akademie, známá díky způsobu vzdělávání CPU, který se velmi podobá tomu lidskému. Bohužel školu navštěvuje čím dál tím méně studentů a tak se Blanc s přáteli rozhodne natočit filmový trhák v podobě zombie filmu, odehrávající se v prostorách školy a získat tak pro ni více pozornosti. Všechno jde dobře do té doby, dokud se mezi filmové zombie nezačnou míchat ty skutečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama