Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek
Novinka Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nový vědomostní kvíz, novinka od autorů Frantics, karty, stavba železnice a mnoho dalšího.

Reklama

Je čas si hrát a bavit se. Sony na E3 v Los Angeles představila novou řadu her pro PlayLink, která doplní již dostupné tituly That’s You!, Hidden Agenda, Knowledge is Power a Frantics. Vedle již oznámeného interaktivního thrilleru Erica se můžete těšit na sedm nový her, které nabízejí různé skvělé zážitky pro více hráčů. Vyjdou během letošního roku, vhodné by byly o letních prázdninách.

První představenou je Just Deal With It, která vás zabaví u pěti klasických karetních her. Zahrajete si Poker, Blackjack, Crazy Eights, Rummy a Hearts v lokálním nebo on-line multiplayeru. Můžete se spojit s přáteli a rodinou, dělat záhadné útoky, sabotovat soutěž a udělat zkrátka vše pro to, abyste tuhle karetní party vyhráli právě vy.

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Tvůrci Frantics chystají výlet do VIP džungle v podání Chimparty. Ve hře budou až čtyři hráči bojovat v 18 rozpačitých mini-hrách. Prý nezáleží na tom, zda jste nováčkem nebo zkušeným veterán, v Chimparty je něco pro každého.

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Máte rádi slovní hry? Potom se vám může líbit WordHunters, kde se proti přátelům nebo rodině postavíte v řadě soutěžních mini-her v různých městech po celém světě. Titul WordHunters přináší povedenou grafiku, prý zábavnou hratelnost a podle slov vývojářů jí budete hrát týdny.

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

To Melbits World je rytmická puzzle plošinovka, v níž rytmus a koordinace jsou klíčem k úspěchu. Budete sbírat, hlídat a celkově se starat o digitální stvoření prostřednictvím řady ďábelských úrovní. Musíte se spojit s přáteli, abyste zdolali plošiny, překážky a pasti. Jenom tak tyhle bytosti ochrání. Zároveň ale můžete škodit ostatním hráčům, a to buď v lokálním nebo on-line multiplayeru.

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Čeká nás další vědomostní kvíz! Knowledge is Power: Decades pochází z dílny autorů That’s You! a původního Knowledge is Power. V Decades se připravte na otázky z historie, ať už se bavíme o slavných osmdesátkách, devadesátkách nebo samotném začátku existence lidstva. Nemusíte se ale bát, vědomostní kvízy mají být pro hráče všech věkových kategorií a opět půjde o televizní show s trhlými a sympatickými postavičkami.

Máte rádi PlayLink hry? V průběhu roku vyjde 7 novinek

Posledními hrami je Ticket To Ride a UNO. První jmenovaná spojuje jednoduchou, elegantní hratelnost s intenzivní strategií, kde sbíráte karty zobrazující různé typy vlaků, abyste je použili pro stavbu železniční tratě po celé mapě. Čím delší tratě jsou, tím více bodů získáte. Body obdržíte i za spojení měst a dalších důležitých bodů na mapě (továren atd.). V UNO si zase s trojicí přátel užijete klasickou karetní hru, případně si můžete vše nastavit podle sebe v House Rules.

Uvidíme, zda i tyhle novinky pro PlayLink budou v češtině. Tuzemská Sony se v poslední době hodně snaží a pro That’s You!, Hidden Agenda, Knowledge is Power a Frantics připravila kompletní lokalizaci, včetně českého dabingu.

„Tituly PlayLink jsou hlavně o společenské zábavě, kterou si užije každý, od rychlých kvízů až po pohlcující multiplayerové zážitky. Vlož hru do systému PS4, použij chytrý telefon nebo tablet jako ovladač, všichni si udělejte pohodlí u televizoru a připravte se na svěží herní zážitek.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama