Media Molecule propouští
Dreams Novinka Media Molecule propouští

Media Molecule propouští

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 5

O práci přijde asi 20 lidí ze 135.

Reklama

Dalším studiem, které letos postihne propouštění, je Media Molecule. „Každou ohroženou pozici zastává někdo, kdo se na práci Media Molecule podílel něčím výjimečným. Postaráme se o to, aby se těm, kterých se to týká, dostalo té nejlepší podpory, jakou můžeme během tohoto procesu poskytnout,“ píše tým Sony, který stojí za prvními dvěma díly série LiitleBigPlanet a kreativním nástrojem Dreams.

Právě podpora Dreams má ze strany Media Molecule ustávat a síly se přesunou k novému projektu. To má být také důvodem výpovědí. Podle zdrojů magazínu Video Games by GLHF má studio opustit studio asi 20 lidí, ze 135 zaměstnanců má zbýt 115.

Media Molecule vzniklo v roce 2006 a Sony patří od roku 2010. O Dreams jsme před třemi lety v recenzi napsali: „Pokud milujete hry, Dreams je pro vás povinnost, už jen pro průchod parádní "vzorovou" kampaní a ochutnávku všemožných her i hříček od ostatních hráčů. Zapojit se přitom můžete přesně do takové míry, jakou uznáte za vhodnou - pouze hrát a hodnotit, remixovat výtvory ostatních nebo postavit něco úplně vašeho, od základů.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama