MeiQ: Labyrinth of Death koncem roku i na západě
Novinka MeiQ: Labyrinth of Death koncem roku i na západě

MeiQ: Labyrinth of Death koncem roku i na západě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

PS Vita dungeon RPG od Compile Heart se dostává i k nám.

Reklama

Idea Factory International nedávno oznámila lokalizaci další hry od Compile Heart a její vydání na západě. Jde o PS Vita dungeon RPG MeiQ: Labyrinth of Death (který byl dříve označován také jako Death Under the Labyrinth), které koncem roku vyjde v Severní Americe i v Evropě digitálně i v krabicové verzi. A pokud doma máte PlayStation TV, můžete si hru užít i na této konzoli.

A o čem tato hra je? Nejdříve přestal foukat vítr. Poté zmizeli ptáci z oblohy. A nakonec úplně zapadlo slunce a už nevyšlo. Na celý svět padla věčná noc a velmi rychle se našel i důvod. Ve starých legendách se vyprávěl příběh, kdy se před stovkami let stalo se světem něco podobného. Tehdy se ale objevil legendární mág, kterému se podařilo vše vrátit do normálu.

Tak starší shromáždili schopné mladé kouzelníky z celého světa, známé jako Machina Mages. Poslali je do legendárního města Machina City, Southern Cross. Na nich je, aby restartovali celý svět a skoncovali s věčnou nocí. To je také vaše poslání a váš osud.

Hra MeiQ: Labyrinth of Death nabídne velmi náročné prostředí, doplněné o hádanky v dungeonech. Zde vše uvidíte ve first-person pohledu, ale bojový systém je klasickou turn-based akcí. Abyste vše prošli bez škrábnutí, musíte si vytvořit skupinu s dalšími třemi robotickými Guardiany, kterým dále můžete přizpůsobovat různé jejich části a díky krystalům jim vylepšovat i schopnosti.

RPG MeiQ: Labyrinth of Death vyšlo v Japonsku teprve 17. prosince 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama