Metal Gear Online se vrací na scénu
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Metal Gear Online se vrací na scénu

Metal Gear Online se vrací na scénu

Michal Burian

Michal Burian

2

Premiéru bude mít 5. prosince na The Game Awards.

Reklama

Uznávaný Geoff Keighley (moderátor Spike VGX) na svém Twitteru prozradil, že začátkem prosince dojde ke světové premiéře Metal Gear Online. Stane se tak 5. prosince na předávání cen The Game Awards (dříve Spike VGX), které se koná v Las Vegas.

Metal Gear Online byl původně součástí PlayStation 3 hry Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots a později se z něho stala samostatná hra, která byla vydaná v Japonsku. Multiplayer nabízel bitvy až pro 16 hráčů v různých módech, které zahrnovaly deathmatch, team stealth, capture a rescue. Servery Metal Gear Online byly vypnuty v červnu 2012.

Dá se očekávat, že nový Metal Gear Online bude multiplayerovou složkou v připravovaném Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Japonský vývojář Hideo Kojima již dříve prozradil, že Phantom Pain bude obsahovat hru více hráčů, kde si budete moci přizpůsobit mateřkou základnu. Tu budete muset bránit, kdykoliv na vás může někdo zaútočit, stejně tak vy na jiného hráče.

„Multiplayer vzniká v našem studiu v LA. Úzce spolupracujeme na vytvoření rozsáhlého multiplayeru pro všechny fanoušky,“ nechal se začátkem roku slyšet Kojima pro CVG.

The Game Awards 2014 budete moci sledovat na různých platformách, včetně PlayStation Network, Xbox Live, Wii U, Steam, YouTube, Twitch a dalších. My budeme celou akci bedlivě sledovat a přineseme vám všechny informace.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain vyjde někdy v roce 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama