Metal Gear Solid V míří na next-gen konzole
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Metal Gear Solid V míří na next-gen konzole

Metal Gear Solid V míří na next-gen konzole

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Konami potvrzuje zpětnou kompatibilitu pro novější díly série.

Reklama

Vydavatelská společnost Konami si pro své fanoušky a vlastníky nových next-gen konzolí nachystala příjemné překvapení. Metal Gear Solid V dostane zpětnou kompatibilitu na nové konzole, a to jak na Xbox Series X|S, tak na PlayStation 5.

Zpětně kompatibilní budou tedy tituly Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, velmi oblíbená stealth hra s otevřeným světem z produkce Hideo Kojimy, Ground Zeroes, The Definitive Experience a Metal Gear Survive.

Příběh The Phantom Pain se odehrává v roce 1984, tedy devět let po událostech v Ground Zeroes a jedenáct let před událostmi původního Metal Gear. Hlavní postavou je žoldnéř Venom Snake, který se vydává do Sověty okupovaného Afghánistánu, aby se pomstil lidem, kteří zničili jeho jednotku.

Za Metal Gear Solid V: Ground Zeroes opět stojí Hideo Kojima a tato hra funguje jako prolog k hlavnímu dílu. Metal Gear Survive je potom survival akční adventura, kterou vyvíjelo vývojářské studio Konami Digital Entertainment. Příběh je zasazený mezi událostmi v Ground Zeroes a The Phantom Pain.

Hráči a fanoušci si budou moct převést své data do nových konzolí skrze USB disk, nebo Cloudové úložiště. Pokud jste nikdy nehráli jakýkoliv z výše zmíněných titulů, Konami nabízí tyto hry v PlayStation Store až s 80% slevou. Tato sleva končí 20. listopadu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama