Mordheim: City of the Damned přináší zásadní update
Novinka Mordheim: City of the Damned přináší zásadní update

Mordheim: City of the Damned přináší zásadní update

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1

Na Steam dorazil nový update tahové fantasy Mordheim: City of the Damned.

Reklama

Tentokrát nám v něm tvůrci přinesli další zásadní frakci. Jedná se o Kult posedlých, kteří se přidávají do boje proti současným třem družinám, jenž bojují ve stěnách města Mordheim. Prozatím se na bojišti střetávali jen Skavenové, Sestry Sigmarovy a Reiklandští žoldáci.

Kult posedlých je společenství uctívačů temných bohů Chaosu. Tato frakce je z větší části tvořena mutanty. Jejich největší silou je strach, který budou vnášet do srdcí nepřátel.

Krom nové skupiny, nám vývojáři přinesli také řadu dalších změn. První z nich je přidání záloh. Jelikož můžete při bitvě o některé jednotky přijít, je nutné mít v záloze další vojáky, s kterými by vaše družina šla na výpravu do městských ulic. Další novinkou jsou nové cíle, jež je nutné splnit pro vítězství. Marked for Death vám určí specifickou jednotku, kterou bude nutné zabít pro úspěšné zakončení bitvy. Crush their Will jeznačně podobný capture the flag, prioritou v tomto scénáři je ukrást protivníkův idol. Na konec je tu Wyrdstone Rush, který nutí hráče hledat a bránit drahocenné zelené kameny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama