MotorStorm: Apocalypse DLC v detailech
MotorStorm Novinka MotorStorm: Apocalypse DLC v detailech

MotorStorm: Apocalypse DLC v detailech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Nejnovější destruktivní závody MotorStorm jsou venku jen krátce a vývojáři nás již lákají na brzká DLC.

Reklama

Včera si Matt Southern a Jamie Brayshaw ze studia sedli na slovíčko v živém chatu s evropskými fanoušky na Facebooku. Během rozhovoru se objevilo několik chutných detailů o tom, na co se mohou hráči těšit v nadcházející době. A futuristickým autem Tron to rozhodně nekončí.

Vývojáři bohužel neřekli žádné datum, kdy by se měly balíčky objevit. Odhalili ale, že několik budoucích DLC bude zcela zdarma. První novinkou by měl být Mode Editor, který dovoluje vytvářet a sdílet vlastní herní módy. Ty se mohou hrát v privátních závodech i online, zatímco ty nejlepší poctí svou přítomností oficiální žebříčky. Ačkoliv editor nedovolí vytvářet vlastní tratě, alespoň si hráči mohou vybrat způsob, jakým chtějí dané závody hrát. Navíc by měl být zcela zdarma.

Dalším stažitelným balíčkem má být zcela nové závodní prostředí, zasazené na opuštěný ostrov ne nepodobný Alcatrazu. Ostrov sice není velký, nabízí ale několik různých tratí. Balíček bude stejně jako editor nabízen zdarma. Vývojáři taktéž naslibovali lepší podporu pro volanty v brzkém patchi. To pro případ, že máte doma 3D televizi a závodní sedačku.

Kompletní informace se můžete dočíst na Facebook stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama