MotorStorm: Apocalypse oficiálně oznámen
MotorStorm Novinka MotorStorm: Apocalypse oficiálně oznámen

MotorStorm: Apocalypse oficiálně oznámen

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Tak jsme se dočkali. Třetí díl frenetických závodů MotorStorm s přídomkem Apocalypse byl právě oznámen studiem Evolution a nabídne brutální apokalyptické off-road závody, jako nikdy předtím.

Reklama

Hlavní inspirací pro prostředí třetího dílu prý byla oblast Bay Area v Kalifornii, především pak po obrovském zemětřesení, kdy byla téměř vylidněna. Během téměř každého závodu se má navíc prostředí neustále měnit a zůstávat tak do konce. Budovy se budou hroutit, mosty se propadat a vytvářet tak neustále nové a nové druhy původních tratí. „Hra není post-apokalyptická,“ řekl ředitel Matt Southern. „Je to apokalypsa. Jste tam právě tehdy, kdy se všechno děje. Jsou to závody o přežití.“

Dalšími chuťovkami mají být bohatá možnost přizpůsobení vozidel, jejich výhody oproti ostatním, editor herních módů, multiplayer až pro 16 hráčů najednou a in-game filmečky, které prý „konečně ukáží, jaké to je být uprostřed MotorStormu“. A jako třešničku na dortu tu pro vás máme celých 5 nových vozových tříd. Tím výčet novinek prozatím končí. Jsme si ale jisti, že toho mnohem více zjistíme na brzké výstavě E3. Zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama