Na co potřebujete mít v Akiba’s Beat služebné
Novinka Na co potřebujete mít v Akiba’s Beat služebné

Na co potřebujete mít v Akiba’s Beat služebné

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

To se dovíte z nového traileru.

Reklama

V chystaném městském akčním RPG Akiba's Beat je každý den neděle. Nikdo nemusí nic dělat, pořád si můžete užívat volného dne. Ale jen zdánlivě. Ve městě se začne objevovat falešná realita a skutečně se začne opakovat pouze poslední den v týdnu.

Na ulicích Akihabary se začne projevovat stínový svět Delusionscapes a vypustí mezi lidi kupu monster. Abyste se jim mohli postavit, musíte mít na pomoc slušnou partu přátel a taky třeba nějaké ty služebné. Ty budou vašimi největšími průvodci, a jakmile je přesvědčíte, aby se k vám připojily, upozorní vás na různé důležité předměty, nacházející se ve vašem okolí. Jde o různé poklady, nepřátelé, ale taky úkoly. A když budete mít štěstí, mohly by vám dokonce trochu pomoci v boji.

Prozatím známe pouze trojici služebných, na které ve hře narazíte, a jejich anglické dabérky: Moé Suzumori (dabing Alexis Tipton), Yoshino Saionji (dabing Lauren Landa) a Kanata Saotome (dabing Karen Strassman). Ale vydavatel XSEED Games naznačuje, že jich může být daleko více.

Akiba's Beat vyjde v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 19. května a my už pro vás pilně připravujeme recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama