Na Cyberpunku 2077 nyní pracuje víc vývojářů než na Zaklínači 3
Cyberpunk 2077 Novinka Na Cyberpunku 2077 nyní pracuje víc vývojářů než na Zaklínači 3

Na Cyberpunku 2077 nyní pracuje víc vývojářů než na Zaklínači 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

95

Přesněji řečeno, aktuální vývoj Cyberpunku 2077 zaměstnává více lidí než Zaklínač 3 v nejrušnějším měsíci jeho tvorby.

Reklama

Podobu Cyberpunku 2077 zatím prakticky neznáme, ale dá se očekávat, že půjde o hodně velkou hru. Se Zaklínačem 3 koneckonců CD Projekt RED nastavil laťku hodně vysoko a se svým chystaným kyberpunkovým RPG hodlá zajít ještě dál.

Proto by nás nemělo příliš překvapovat, že na Cyberpunku 2077 pracuje vážně dost vývojářů. Katarzyna Szulc z CD Projektu na polském fóru studia uvedla, že jeho vývoj dokonce zaměstnává víc lidí než vývoj Zaklínače 3 v nejrušnějším měsíci jeho tvorby.

„V tuto chvíli pracuje na Cyberpunku víc herních vývojářů, než kolik pracovalo na třetím díle Zaklínače v jeho nejintenzivnějším měsíci.”

Přesná čísla neznáme, ale dá se očekávat, že jde o skutečně velké množství lidí. Kromě Cyberpunku 2077 přitom CD Projekt RED pracuje ještě na free-to-play karetní hře Gwent: The Witcher Card Game, která vstoupí do uzavřené bety 25. října.

Nemusíme se ale bát, že by snad jedna hra trpěla kvůli nutnosti zaměřit se na tu druhou. CD Projekt RED poslední dobou dost expandoval, takže má dost lidí na bezproblémový a paralerní vývoj obou projektů.

To mi koneckonců potvrdil Michał Dobrowolski v nedávném rozhovoru o Gwentu: „Úspěch Zaklínače 3 nám umožnil značně rozšířit počet zaměstnanců studia, díky čemuž můžeme pohodlně pracovat jak na Gwentu, tak na Cyberpunku 2077.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama