Na E3 máme vidět Rage 2, Gears of War 5 nebo nového Splinter Cella
Novinka Na E3 máme vidět Rage 2, Gears of War 5 nebo nového Splinter Cella

Na E3 máme vidět Rage 2, Gears of War 5 nebo nového Splinter Cella

Michal Burian

Michal Burian

37
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizace: Bethesda si z úniku dělá srandu.

Reklama

Aktualizace: Společnost Bethesda se k úniku postavila zvláštním způsobem. Na oficiálním twitterovém účtu RAGE upozornila, že obchod Walmart při vytváření krabičky Rage 2 zapomněl na velká písmena (správně je RAGE 2), na krabičce chybí věkové doporučení a pozadí rozhodně nemá být černé.

Zajímavé je, že obrázek se známkou tvoří úvodní obrázek účtu na Twitteru i avatar. Tak uvidíme, zda je pokračování post-apokalyptické střílečky RAGE skutečně ve vývoji.

Původní zpráva: Do největšího herního svátku zbývá pouze měsíc. Již brzy se do Los Angeles sjedou vydavatelé a vývojáři z celého světa, aby hráčům ukázali své připravované hry. Velké obchodní řetězce mají informace k dispozici v předstihu, aby si mohly připravit stránky s předobjednávkami. Možná je má i kanadský Walmart, který předčasně do předobjednávek zahrnul spoustu lákavých titulů, o nichž toho moc nevíme.

Pokud se „předpověď“ Walmartu potvrdí, šlo by o jeden z největších úniků v historii herního průmyslu. Některé hry jsou očekávané, prakticky potvrzené, jiné si fanoušci přejí a s nadějí vyhlížejí.

Do první skupiny se řadí nová Forza Horizon, Walmart ji má uvedenou jako Forza Horizons 5, což je podivné, když ještě nevyšla čtyřka, ale možné je vše. Dále Borderlands 3, Gears of War 5, Final Fantasy 7 Remake (překvapivě i pro Xbox One), Metroid Prime, Beyond Good and Evil 2, Insurgency Sandstorm, The Division 2 a The Last of Us 2.

Do druhé skupiny zahrneme nové dobrodružství tajného agenta Sama Fishera v sérii Splinter Cell, post-apokalyptickou střílečku Rage 2 od Bethesdy (to by bylo skutečné překvapení), Just Cause 4, LEGO DC Villains a další Assassin’s Creed. Že by Ubisoft už letos mluvil o novém Assassin’s Creed, dle nás dostane přednost spíše Watch Dogs a nové AC až v roce 2019.

V anketě můžete hlasovat až pro tři hry.

ANKETA: Jakou neoznámenou hru byste si nejvíce přáli?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama