Na Elex a SpellForce 3 si počkáme
ELEX Novinka Na Elex a SpellForce 3 si počkáme

Na Elex a SpellForce 3 si počkáme

Michal Burian

Michal Burian

9

Odklad dvou her vydavatelství THQ Nordic. Kdy se jich dočkáme?

Reklama

Společnost THQ Nordic má v plánu na akci PAX East v Bostonu (10. až 12. března) přivést své připravované hry. V souvislosti s tím zveřejnila tiskovou zprávu, ve které nechybí popis jednotlivých her. Pro nás je ovšem mnohem zajímavější změna data vydání u dvou očekávaných titulů: Elex a SpellForce 3.

Obě hry byly odloženy, čekat je máme v průběhu třetího čtvrtletí letošního roku, Elex na PC, PS4 a Xbox One, zatímco SpellForce 3 jen na PC. Nejde tak o velký odklad, přesto některé hráče nepotěší.

Krom toho byly na letošní rok přislíbeny další tituly. RPG Battle Chasers: Nightwar dorazí letos na PC, PS4 a Xbox One. This is the Police se od 22. března bude prodávat ve verzích pro PS4 a Xbox One. Lock’s Quest se vrátí 25. dubna na PC, PS4 a Xbox One. de Blob si budeme moci užít 27. dubna na PC a během léta ještě Sine Mora EX pro PC, PS4 a Xbox One.

Připomeňme, že Elex je nové RPG od autorů slavné série Gothic. Hra nás zavede do netradičního post-apokalyptického světa, který má současně fantasy i sci-fi prostředí. Potkáte zde řadu zajímavých postav, zmutovaných monster a na své cestě budete dělat zásadní rozhodnutí, které ovlivní příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama