Na PS4 si zahrajeme Red Faction i Red Faction 2
Red Faction Novinka Na PS4 si zahrajeme Red Faction i Red Faction 2

Na PS4 si zahrajeme Red Faction i Red Faction 2

Michal Burian

Michal Burian

14

Další hrou z PS2 by mohla být povedená akce Red Faction, a to hned dva díly.

Reklama

Aktualizace: Před několika týdny jsme vás informovali o nálezu Red Faction ve verzi pro PlayStation 4 v záznamech ESRB. U protějšku PEGI byl první díl také nalezen a navíc jsou u PEGI záznamy i o dosud neoznámené PS4 verzi Red Faction 2.

Vypadá to, že společnost THQ Nordic (dříve Nordic Games), která koupila v aukci velkou část majetku zkrachovalé firmy THQ, má v plánu znovu vydat PS2 hry Red Faction a Red Faction 2, ale na PS4.

Neočekává se, že by šlo o nějaké remastery, spíše to bude jen znovuvydání starých verzí na PS4. T9m pádem nedojde na rozsáhlá vylepšení, hry budou akorát obohaceny o klasické funkce z PS4.

Původní zpráva (24. října 2016): Společnost Sony postupně rozšiřuje knihovnu PlayStation 4 her o kousky z dob PS2. Další takovou hrou by mohla být povedená akce Red Faction z roku 2001. Nasvědčuje tomu záznam u americké ESRB, která stanovila rating pro dosud neoznámenou PS4 verzi.

Čeká se akorát na vyjádření společnosti THQ Nordic. K oznámení napomáhá skutečnost, že německá komise po mnoha letech rozhodla a uznala Red Faction neškodnou hrou pro mládež.

Nejnovějším přírůstek z PS2 do PS4 je Red Dead Revolver, který byl do knihovny přidán na začátku toho měsíce. Na PlayStation Store má cenovku 409 Kč. Součástí jsou přirozeně trofeje, podpora rozlišení 1080p, Remote Play, Share Play nebo Activity Feeds.

Připomeňme, že společnost Nordic Games získala v aukci majetek zkrachovalé firmy THQ. Od letošního roku využívá název THQ Nordic a vlastní značky Red Faction, Darksiders či MX vs. ATV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama