THQ Nordic přivedou k životu Baja: Edge of Control
Novinka THQ Nordic přivedou k životu Baja: Edge of Control

THQ Nordic přivedou k životu Baja: Edge of Control

Michal Burian

Michal Burian

3

Off-road závody z dob Xboxu 360 a PS3 se dočkají HD remasteru, který je určen pro PS4 a Xbox One.

Reklama

Společnost THQ Nordic se za poslední léta hodně rozrostla. Tahle rakouská firma byla dříve známá pod jménem Nordic Games, v roce 2011 koupila většinu majetku a licencí zkrachovalých THQ a díky tomu se stala vlastníkem takových značek jako je Darksiders, Red Faction, MX vs. ATV, Lock's Quest, Delta Force a mnoho dalších.

Do seznamu her THQ Nordic spadají také off-road závody Baja: Edge of Control. Ty vyšly za dob konzolí PlayStation 3 a Xbox 360. Letos se je Rakušané rozhodli oživit a během druhého čtvrtletí vydají remaster pro PS4 a Xbox One. Na PS4 Pro dokonce až v rozlišení 4K.

V tiskové zprávě THQ Nordic hráčům slibují větší ponoření do hry díky různým grafickým vylepšením, včetně lepších textur, vyšší frekvence snímků za sekundu či zvýšených detailů. Modernější renderovací technologie se má postarat o autentičtější závodění díky reálnějším stínům, nasvícení a efektu prachu. Dojde také na samotnou hratelnost, lepší ovládání a přístupnější uživatelské rozhraní.

Dostáváme se k obsahu hry. V tom THQ Nordic moc rozdílů dělat nebudou, hra zůstane téměř totožná s původní verzí z roku 2008. Těšit se tak můžete na více než 1000 mil nejtvrdšího terénu, který Matka příroda může nabídnout, včetně nejstrmějších hor, nejhlubších kaňonů nebo nejzrádnějšího bahna. V tom všem se budete moci prohánět v osmi třídách vozidel, včetně Trophy Trucků, 4x4 a bugin. Každé auto budete moci upravit, k dispozici mají být stovky dílů, které ovlivní výkonnost.

Zařádit si budete moci na rozdělené obrazovce pro čtyři hráče a také v online multiplayeru. Vybírat budete z desítky vozidel, s kterými se proženete na více než stovce tratí. Ty jsou rozesety do devíti otevřených světů.

Jak se sami můžete přesvědčit v galerii, od grafické stránky nemůžeme čekat zázraky. Snad vše zachrání hratelnost a nízká cena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama