Na hráče Hearthstone čeká další expanze
Novinka Na hráče Hearthstone čeká další expanze

Na hráče Hearthstone čeká další expanze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Nese název Kobolds & Catacombs a jde o poctu tradičním dungeon crawlerům. Těšit se můžete na 135 nových karet nebo na bezplatnou kampaň.

Reklama

Na letošním Blizzconu samozřejmě nesměly chybět ani novinky spojené s karetní hrou Hearthstone. Ty se nesou ve znamení nové expanze nazvané Kobolds & Catacombs. Vývojáři o ní hovoří jako o poctě klasickým dungeon crawlerům, přičemž nabídne 135 nových karet nebo sběratelské karty s legendárními zbraněmi pro všech devět tříd.

Mezi novinky, které do hry dorazí spolu s novým rozšířením, patří i nová a bezplatná singleplayerová kampaň s názvem Dungeon Run. Ta slibuje zážitek, jaký v Hearthstone dosud nebyl. Podle všeho by mělo jít o obdobu dungeon crawleru, v němž vás čeká 8 bossů, přičemž začínáte s deseti kartami v balíčku a s každým poraženým bossem se počet dostupných karet zvyšuje. Jestli ale v boji s bossem selžete, budete muset začít zase od začátku.

Za zmínku stojí i karty s klíčovým slovem recruit, které z vašeho balíčku rázem vytáhnou miniony a vynesou je na hrací plochu. Některé karty s tímto atributem by měly povolávat náhodné miniony, jiné se budou řídit určitými podmínkami.

Expanze Kobolds & Catacombs přitom dorazí do Hearthstone v průběhu prosince. Bližší datum vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama