Na internetu jsou první recenze inFamous 2
inFamous Novinka Na internetu jsou první recenze inFamous 2

Na internetu jsou první recenze inFamous 2

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Do vydání zbývá ještě nějaký ten týden a první světové recenze na chystané sci-fi inFamous 2 již zaplavují internet.

Reklama

První na řadu přichází server Meritstation, který dává hodnocení 9/10 a říká, že se studio Sucker Punch překonalo a nastolilo novou laťku vlastnímu prvnímu dílu. Kromě skvělého příběhu hra mimojiné nabízí i promyšlený sand-box, který se dá obohatit uživateli generovaným obsahem.

IGN rovnou označilo inFamous 2 za jednu z nejlepších akčních adventur, které si hráč může na PS3 vybrat. Hru ohodnotilo známkou 9/10 a dodalo, že se jedná o akcí napěchovanou adventuru, která mimo napínavý příběh představuje skvěle vykreslené postavy, šťavnatou hratelnost a především schopnost vše spojit v dokonalý celek.

Game Informeru se naopak nelíbil lehce matoucí příběh a hru si užil především díky otevřenému světu, kde si můžeme hrát na hrdiny. inFamous 2 obětuje pohlcující příběh a spíše otevírá prostranství pro malé detaily ve světě. Hra dostala 8,75 bodů.

Mezi menší servery, kteří měly to štěstí si s Colem pohrát, patří např. Multiplayer.it (88%) či GamePro (3.5/5). Celkově si ale hra vede nadmíru dobře. O tom se však budete moci přesvědčit už sami, a to 10.června, kdy hra vychází na PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama