Na Vitu dorazí MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies v dubnu
Novinka Na Vitu dorazí MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies v dubnu

Na Vitu dorazí MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies v dubnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pojďte na Gamiacademi pozabíjet hordy zombie.

Reklama

Za názvem MegaTagmension Blanc + Neptune VS Zombies se skrývá další ze spin-offů série Neptunia. Idea Factory International vydali potěšující zprávu, obsahující datum vydání této hry v Evropě, které padlo na 29. dubna. Titul bude k mání digitálně i v krabicové podobě.

Tato hack'n'slash Neptunia od Tamsoftu a Compile Heart vás pošle na hordy zombií, které se objevily na prestižní Gamiacademi. Ve hře si budete moci přizpůsobit svou postavu a spojit se v boji s přáteli v online multiplayeru. Idea Factory International navíc vydala i první sadu anglických screenshotů.

Gamicademi je historická akademie, známá díky způsobu vzdělávání CPU, který se velmi podobá tomu lidskému. Bohužel školu navštěvuje čím dál tím méně studentů a tak se Blanc s přáteli rozhodne natočit filmový trhák v podobě zombie filmu, odehrávající se v prostorách školy a získat tak pro ni více pozornosti.

Všechno jde dobře do té doby, dokud se mezi filmové zombie nezačnou míchat ty skutečné. Mohou tak naše CPU využít k invazi nemrtvých ve svůj prospěch nebo tato temná historie Gamicademi stihne všechny okolo spíše zkonzumovat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama