Nakoukněte do rozsáhlé kariéry v Project Cars
Project CARS Novinka Nakoukněte do rozsáhlé kariéry v Project Cars

Nakoukněte do rozsáhlé kariéry v Project Cars

Michal Burian

Michal Burian

13

Téměř pětiminutové video věnované obsahu kariéry, kde si můžete nastavit spoustu věcí a závodit v různých kategoriích na všelijakých okruzích.

Reklama

Závodit budeme v kategoriích Road Cars, Karts, Track Day Cars, Supercars, Le Mans Prototypes, GT, Modern Open Wheel a dalších, které teprve čekají na své odhalení.

Slightly Mad Studios o Project Cars tvrdí, že půjde o hru, která obsáhne největší seznam tratí, jež dosud nebyl vidět v žádné závodní hře. Kariéra vám umožní vybrat si vlastní cestu. Dále kompetitivní online funkce, plně dynamické počasí a denní doba, závodní víkend s tréninky, kvalifikací a hlavním závodem, strategie pro pit stopy, možnost upravit si auto, podpora 12K, Oculus Rift, Project Morpheus nebo nVidia Shield a více než 40 podporovaných volantů a dalších periferií.

Fyzika je ve hře přepočítávaná 600 krát za vteřinu. Systém ve hře je na velmi pokročilé úrovni, kontroluje okolní teplotu, teplotu tratě a tlak vzduchu, aby zjistila, kolik točivého momentu je k dispozici. Ovládání je kontrolováno 250 krát za vteřinu a tratě nabídnou dohromady 250 mil asfaltu. To je 402 kilometrů. Podle SMS se jedná o ekvivalent jízdy od náměstí Times Square do Bílého domu. Jinými slovy je to spousta asfaltu.

Project Cars byl dnes odložen na 2. dubna 2015.

Předobjednejte si hru v našem obchodě GameExpres.cz a podpořte Zing.cz - PC verze za 849 Kč, konzolové PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama